Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha izomvesztés volt akkor az...

Ha izomvesztés volt akkor az utána könnyen visszajön?

Figyelt kérdés

Szalkasitottam ahol ugye volt egy minimalis aztan volt egy het kihagyas szar kajaval akkor jott fel egy pici zsir de a tomegem meg csokkent majd

Aztan azt egy het alatt kb vissza is allitottam majd lebetegedtem akkor is fogytam utana meg most igy edzettem de nem olyan intenziven és nem annyit. Pl kimaradt egybe 5 nap kajara nem annyira figyeltem inkabb ugy mondanam hogy ossze vissza ettem. Meg hat nyar van ittam is 2x ( amugy nem szoktam) es biztos vesztettem valami izmot mert gyengültem a sulyokban meg jott fel valami zsir mert nehezebben mennek a sajat testsulyos gyakorlatok. De a lenyeg az hogy mondjuk ez az 1-2 kg izom ez utána mint az emlékezőizom beall a rendes tomegnovelo etrend meg a kemény edzés hamar visszajön? Nem 2 honap alatt?

2013. aug. 21. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Könnyebben.
2013. aug. 21. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem mindegy?

Majd kiderül!

Egyébként elég zavaros az irományod!

2013. aug. 21. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Izommemória
2013. aug. 21. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit egyszer már elértél, az könnyebben visszajön. Nem könnyen, hanem könnyebben.:)
2013. aug. 21. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!