Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert nem fejlodik a vadlim?

Miert nem fejlodik a vadlim?

Figyelt kérdés
SZia, kerdes: 22 eves vagyok bar ez annyira nem szamit. Lenyeg hogy, rengeteg fele vadli gyakorlatot csinaltam mar de az eredmennyel soha nem voltam elegedett.. MAr elertem egy ideje azt a szintet hogy napi 4-5 szor edzem a vadlim de abszolut nem akar noni. Ennek van ertelme hogy napi szinten edzem? Egyebkent a testem tobbi pontjan elegedett vagyok, sokan tanacsoltak hogy probaljam ki magam egy versenyen is, mivel jo genetikam van (a vadlim kiveve). Ez a nagy problemam, s barkit kerdezek meg, sajna nem igazn kapok eredmenyes, hatasos informaciot. Ha ertessz hozza irj legyszi Koszi!

2013. aug. 21. 05:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Heti 3 edzés elég neki, de akkor csapj oda. Kelle nagy súlyos kevés ismétlésszámos sorozat is és jó pár nagy ismétléses sorozat 25-30 ismétlésekkel. De sajnos a genetika mindig is behatárol és a vádli makacs izom, szóval tényleg nem könnyű fejlődésre bírni.
2013. aug. 21. 05:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen Montez, betartom a nagysulyosat het 1-2 szer. Mit gondoltok hogy a heti 4 esetleg 5 edzes vadlira mar talan tul sok lenne? vagy vadlibol soha nem sok?
2013. aug. 21. 05:56
 3/9 Dogmatix91 ***** válasza:
Vádlit nem nagyon tudod túledzeni, de én feleslegesnek tartom a heti 4-5 vádlizást. Én pl. egyszer sem vádlizom még sincs pipaszár lábam. Mondjuk én bringával megyek mindenhova. Ahogy Montez is írta, a vádli inkább genetikailag kódolt izom :D
2013. aug. 21. 07:43
 4/9 SSanchez ***** válasza:
Sokan gondolják azt, hogy magas ismétlésszám kell, mivel mindennap használatban van, olyan izom, mint az alkar. Ezek bírják a strapát, amit Montez írt, szerintem a legjobb módszer.
2013. aug. 21. 09:51
 5/9 anonim válasza:
Szia nekem is ilyen az alkarom és a vádlim is! Szerintem is bőven elég egy héten 3x a lehető legnagyobb súllyal! és bukásig kell edzeni! min 25 ismétlés!! de ez egyénfüggő szerintem próbáld meg a lehető legnagyobb súllyal amibe megy 25 ismétlés aztán álló meg ülő vádli és vádli lábtoló gében én ezeket szoktam csinálni! remélem segítettem!
2013. aug. 22. 18:46
 6/9 Scorpioon válasza:
a genetika az a kinézetét jelenti. hülyeség hogy genetikai dolog a vádli! ugyan úgy lehet edzeni tuledzeni. bár a heti 4-5 fölösleges. szóval ne add fel
2013. aug. 23. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
igen, de a kinézet miatt edzi (főleg) egy testépítő. És az genetika, hogy valakinek alapból jó a vádlija, szinte edzeni sem kell rá vagy csak keveset.
2013. aug. 23. 16:04
 8/9 Dogmatix91 ***** válasza:
Van olyan ismerősöm aki hiába vádlizik, tiszta lapos maradt neki. Túledzeni meg túl lehet, de ahhoz elmebetegnek kell lenni, tehát aki normálisan edzi az nem tudja túledzeni.
2013. aug. 23. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszi sracok, azthiszem elegendo infot kaptam! Irany a GYM

- koszi

2013. aug. 25. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!