Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mostanában nem érzem a mellizm...

Mostanában nem érzem a mellizmom mikor edzem azt, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Először még éreztem, nagyon be is durrant a végére.

De mostanában szinte mindig a tricepszemet érzem.

Megcsináltam először a tricepszet is nagyon igénylő gyakorlatokat hogy lefárasszam, aztán tárogattam, fekvenyomtam.

De akkor meg a vállamat éreztem!

Oké, legközelebb váll és tricepsz gyakorlatokat is raktam a mell elé. Így meg a fűrészizmom dolgozott! :D

(direkt figyeltem arra, hogy leengedésnél "nyúljon" a mellizmom, ezt tisztán éreztem. De erőkifejtésnél teljesen más dolgozik. Mit kéne még csinálnom a mellgyakorlatok előtt?

Amikor egy kicsit nagyobb súlyra váltottam, akkor még jobban éreztem a mellem. Bár ha most nagyobbal csinálnám, nem tudnám szabályosan végezni. Szóval ez is kilőve.

Az előbb itthon kíváncsiságból kis súllyal megpróbáltam emlékeztetni az izmom, hogy neki kéne dolgoznia, de ismét a tricepsz vette át a dolgot.

2013. aug. 20. 21:25
1 2
 11/12 VicToooR x GB ***** válasza:
na akkor figyelj ide. Melledzes elejen csinalj meg 30fekvot es 30tolodzkodast hogy elofaraszd a melled,hogy erezd. Utana KETKEZES ruddal nyomjal szepen fekve majd ferden nyomj,tarogass akar csigan akar szabadsullyal es a vegen athuzas. Nem kell atomfizikusnak lenni hozza. Sok szerencset!
2013. aug. 20. 22:16
 12/12 anonim ***** válasza:
hát nem egykezessel kéne csinálni szerintem...
2013. aug. 20. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!