Mostanában nem érzem a mellizmom mikor edzem azt, mi lehet a baj?
Először még éreztem, nagyon be is durrant a végére.
De mostanában szinte mindig a tricepszemet érzem.
Megcsináltam először a tricepszet is nagyon igénylő gyakorlatokat hogy lefárasszam, aztán tárogattam, fekvenyomtam.
De akkor meg a vállamat éreztem!
Oké, legközelebb váll és tricepsz gyakorlatokat is raktam a mell elé. Így meg a fűrészizmom dolgozott! :D
(direkt figyeltem arra, hogy leengedésnél "nyúljon" a mellizmom, ezt tisztán éreztem. De erőkifejtésnél teljesen más dolgozik. Mit kéne még csinálnom a mellgyakorlatok előtt?
Amikor egy kicsit nagyobb súlyra váltottam, akkor még jobban éreztem a mellem. Bár ha most nagyobbal csinálnám, nem tudnám szabályosan végezni. Szóval ez is kilőve.
Az előbb itthon kíváncsiságból kis súllyal megpróbáltam emlékeztetni az izmom, hogy neki kéne dolgoznia, de ismét a tricepsz vette át a dolgot.
de ha nem fárasztom le a karom, nem abból fog dolgozni? :) eddig evvel buktam el mindig.
A kis súlyosnál mennyi legyen az ismétlésszám? 20-25?
Szélesen fogom, de egykezessel csinálom.
A szuperszettel is próbálkoztam de annál is a tricóm nyiffant ki először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!