Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vádli mindennap? Milyen...

Vádli mindennap? Milyen gyakorlatokkal?

Figyelt kérdés

Azt olvastam hogy a vádli kis túlzással mindennap edzhető,mennyire válik ez be ha genetikailag szörnyű vádlim van?

Lány vagyok és olyan oszlop alakú vastag bokám meg semmi...

2013. aug. 20. 13:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Heti három bőven elég.

Kondiba jársz vagy otthon edzel?

2013. aug. 20. 13:05
 2/13 A kérdező kommentje:
IS is heti 3 kondi,2 itthon.(A felsőtest részt itthon csinálom)
2013. aug. 20. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor a gyakorlatok adottak! A teremben gondolom van ülő meg álló vádligép, azokat használod heti háromszor és kész. Ha nincs vádligép, akkor meg a lábtológépen is tudsz vádlizni.
2013. aug. 20. 13:15
 4/13 A kérdező kommentje:

Láábtolón? na ennek utána nézek.Akkor nem kell teljesen elkesrednem ezek szerint.Álló gép nincs :(

És a vádli esetében is igaz hogy relatíve kis ismétlés szám nagy súly a nyerő

Mindenem fejlődik csak ez nyamvadt vádlim nem

2013. aug. 20. 13:24
 5/13 A kérdező kommentje:
*nyerő?
2013. aug. 20. 13:25
 6/13 anonim ***** válasza:

[link]

Variálni kell az ismétlésszámot! Egyik alkalommal csinálsz nagy súllyal tizenkettőket, következő edzésen kisebb súllyal húszakat, nagy ritkán meg mehet extrém magas ismtélésszám is. De ez minden izomra igaz.

Ja és ha a lábtológépen vádlizol minden sorozatnál másképpen tartsd a lábfejeidet, egyszer párhuzamosak legyenek egymással, máskor a sarkaid szétálljanak, majd pont, hogy összezárjanak és a cipőd orrai álljanak el egymástól.

Majd érezni fogod, hogy mindig kicsit más részét dolgoztatod így a vádlidnak!

2013. aug. 20. 13:32
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. aug. 20. 13:41
 8/13 anonim ***** válasza:
kis morzsa: én a vádlit heti 1x tudom megedzeni, mert utána 4 napig izomlázam van. Ezt sosem értettem, de egyébként 2-3 edzés kell neki hetente a nagykönyv szerint :)
2013. aug. 20. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát én vádlin megoldom, lépcsőfokon vádlizok egykezes súlyzóval a kezemben, meg a kitörések is jók rá valamennyire. Én max kétszer szoktam, mert nekem mindig nagyon izomlázam van utána.

A nap többi napjára marad a magassarkú :D

Nekem is totál lapos egyenes spagettilábszáram van alapból, de az utóbbi 4-5 hónapban javult :)

2013. aug. 20. 17:01
 10/13 A kérdező kommentje:

A kitöréstől én csak a combom érzem (Bolgár kitörés)

Magassarkúban járok 15 éve gyakorlatilag de nem ér semmit

Izomláz van csak fejlódés nincs

2013. aug. 20. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!