Vádli mindennap? Milyen gyakorlatokkal?
Azt olvastam hogy a vádli kis túlzással mindennap edzhető,mennyire válik ez be ha genetikailag szörnyű vádlim van?
Lány vagyok és olyan oszlop alakú vastag bokám meg semmi...
Heti három bőven elég.
Kondiba jársz vagy otthon edzel?
Láábtolón? na ennek utána nézek.Akkor nem kell teljesen elkesrednem ezek szerint.Álló gép nincs :(
És a vádli esetében is igaz hogy relatíve kis ismétlés szám nagy súly a nyerő
Mindenem fejlődik csak ez nyamvadt vádlim nem
Variálni kell az ismétlésszámot! Egyik alkalommal csinálsz nagy súllyal tizenkettőket, következő edzésen kisebb súllyal húszakat, nagy ritkán meg mehet extrém magas ismtélésszám is. De ez minden izomra igaz.
Ja és ha a lábtológépen vádlizol minden sorozatnál másképpen tartsd a lábfejeidet, egyszer párhuzamosak legyenek egymással, máskor a sarkaid szétálljanak, majd pont, hogy összezárjanak és a cipőd orrai álljanak el egymástól.
Majd érezni fogod, hogy mindig kicsit más részét dolgoztatod így a vádlidnak!
Hát én vádlin megoldom, lépcsőfokon vádlizok egykezes súlyzóval a kezemben, meg a kitörések is jók rá valamennyire. Én max kétszer szoktam, mert nekem mindig nagyon izomlázam van utána.
A nap többi napjára marad a magassarkú :D
Nekem is totál lapos egyenes spagettilábszáram van alapból, de az utóbbi 4-5 hónapban javult :)
A kitöréstől én csak a combom érzem (Bolgár kitörés)
Magassarkúban járok 15 éve gyakorlatilag de nem ér semmit
Izomláz van csak fejlódés nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!