Szeretnék 1 kicsit kockásabb hasat meg vastagabb vállat, hogyan kezdjem el a tömegnövelő étrendet milyen szteroidokat vegyek? Naponta hogyan kell bevenni? .150 cm vagyok 60 kg és telt alkat.17L
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 18:29
1/18 Prto3inVitez válasza:
UH :DDDDDDDD ott bajok vannak
2/18 anonim válasza:
Ez komoly? Szteroidokat?? Neked pont nem kellene szteroid, hogy a rákba gondoltál erre?
Az adataid alapján neked szálkásító diéta kell és heti 3-4 aerob edzés a súlyzós mellé.
3/18 A kérdező kommentje:
vag fehérja port..
2013. aug. 19. 18:39
4/18 Osynho válasza:
Szerintem ez a hónap kérdése. Erős volt a mezőny, de nálam tied az aranyérem! Gratula!
5/18 anonim válasza:
Szerinted a fehérje por az kb egyenlő a szteroiddal? Iszonyat tudatlanság van nálad kérdező. Régóta nem olvastam ilyet, hogy ezt valaki ennyire keverné.
Töltsd le a sárga kapszula című könyvet pdf-ben (keress rá) és olvass. Rengeteget kellene neked írni, egészen messze vagy az alapoktól is.
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
OMGLOLROFL :D
Szteroid vagy fehérjepor, nem mindegy? :DD
8/18 anonim válasza:
Ajjajjaj :D
Builderen olvasgass, meg a sárga kapszulát, először tisztuljon ki a kép, aztán "szteroidozz" :D
(egyébként ezt már tudnod kellett volna középiskola első éveiben, mi az a szteroid. :))
10/18 Sir Sarcasm válasza:
Úristen mi kérdések vannak itt :D Csak fogom a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!