Hogyan kezdjek neki a Fegyencedzésnek?
Figyelt kérdés
Neki szeretnék kezdeni a fegyencedzésnek, könyvet áttanulmányoztam, egyelőre csak átfutottam gépen, jövőhéten lesz meg kézzel fogható formában, viszont már most neki szeretnék fogni a dolgoknak. Azzal tisztában vagyok, hogy minden gyakorlatot az első lépéstől kell elkezdeni, mindentől függetlenül. Olvastam a végén az edzésterveket is, de így sem értek pár dolgot. Heti 6 napon szeretném csinálni az elején, minden nap 4, vagy 5 gyakorlatot (kézenállást semmiféleképp még), és addig amíg minden gyakorlatból el nem érek oda, ami már az én szintemen van. Így az első lépéseknél mennyi időt töltsek el? Nyilván az könnyebb lesz egy darabig, és iszonyat sokat kéne csinálnom, hogy elfáradjak. Tehát ha hetente eggyel feljebb lépnék az úgy jó lenne szerintetek?2013. aug. 18. 20:43
11/11 A kérdező kommentje:
Az tök jó! Remélem én is eljutok majd ilyen szintre. :)
2013. aug. 19. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!