Érdekelne hogy mit kezdjek annak érdekében ha van egy kis felesleg rajtam de izmosodni szeretnék?
Figyelt kérdés
Én 178 cm vagyok és 83kg azt szeretném elérni hogy a pocakom lejjebb menjen ill izmos legyen tudom a fogy ás nem helyi dolog hanem mindenhol egy időben töténik....de mit csináljak tanácsokat kérnék!Súlyzós edzés???Étrend????2013. júl. 9. 13:11
1/1 anonim válasza:
A zsírégetéshez és az izomnöveléshez is külön étrend kell, a kettő együtt nem fog menni. (illetve vannak kivételek, hogy a nagyon kezdőknél az első mozgások alkalmával izmosodás is történik), de mondom, vagy szálkásító- vagy tömegnövelő étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!