Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Baj, ha nem csinálok fekvenyom...

Baj, ha nem csinálok fekvenyomást? Helyette tárogatás+áthúzást csinálnék.

Figyelt kérdés
A fekvenyomástól fáj a könyököm és nem is tudom szabályosan csinálni, ill. nem is szeretem (tudom nem szeretni kell). Csak azért csináltam eddig, mert bevett szokás. Nagy tragédia lenne, ha abba hagynám?

2013. aug. 17. 19:10
 1/10 Szergej55 ***** válasza:
Alapgyakorlat, sajnos nem igazán helyettesíthető.
2013. aug. 17. 19:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez hazugság.
2013. aug. 17. 19:52
 3/10 kakao01 ***** válasza:
én nyomógépen tolom ami bemegy a mellem mögé. meg a fekvenyomást egykezes súlyzóval +os padon. De normál padon is csinálhatod egykezes súlyzóval. Sok testépítő is hanyagolja egyébként.
2013. aug. 17. 20:13
 4/10 Szergej55 ***** válasza:
55%
Tudod, ki hazugozol le.
2013. aug. 17. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Kell a nyomógyakorlat. Nem fontos rúddal, de kézisúlyzókkal alap lenne.
2013. aug. 17. 21:34
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elnézést az előző hozzászólásomért, nem akartalak megsérteni.

Az egykezes súlyzós gyakorlat kevésbé terheli a könyököt?

2013. aug. 17. 23:25
 7/10 kakao01 ***** válasza:
igazából a váll épsége miatt térnek át rúdról egykezesre az emberek a könyöködre vegyél valami ízületvédőt
2013. aug. 17. 23:46
 8/10 fünof ***** válasza:
a fekvenyomás alap mell gyakorlat, ez dolgoztatja meg a legjobban a mellizmokat, bármilyen pózban is de ne hagyd ki! vagy ha fáj a könyököd pihentesd 1-2 hétig és mindig alaposan melegíts be a könyöködet is! ha még ezután is fájni fog vegyél vissza a súlyból.
2013. aug. 18. 01:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért tartom jobbnak az egykezesekkel nyomást, mert így nincs kötött mozgáspálya, töbféle ívben és kéztartással nyomhatod, amivel könnyebb megtalálni az ízületeket kevésbé nyíró pályát.
2013. aug. 18. 07:09
 10/10 anonim válasza:
baj!
2014. jan. 2. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!