Hogyan edzek? Minden izmot megmozgatva, az általános erőnlétre fektetve a hangsúlyt, teljesen kezdőként? Nő vagyok, nem a testépítésre hajtanék, csak, hogy legyen erőm, túrázásra, favágásra . Szóval, hogy minden tekinteben el tudjam látni magam.
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 18:46
1/4 A kérdező kommentje:
LEhet elsőre furának tűnhet a kérdés, de a későbbiekben lehet tanyasi életbe fognék, illetve eljárnék bushcraftozni, amihez azért kéne némi erőnlét. Annó régen elkezdtem súlyzóval edzeni, de nem lett túl só vége, fejlődni sem fejlődtem. Nyilván ez annak köszönhető, hogy nem szakszerűen kezdtem a dolognak.
2013. aug. 12. 18:48
2/4 anonim válasza:
nem fura ez.
szerintem a crossfit lehetne ez a sport,abban van mindenféle gyakorlat ami jó lenne neked és állóképességileg is fejleszthet.
itt vannak videók kezdő edzésekről,hogyan is néz ki
3/4 anonim válasza:
Akkor kezd el pl a fegyencedzést, keress rá töltsd le. Ne ijedj meg, jó kis saját testsúlyos edzésforma, nőknek is.
Egyébként súlyzókkal sem néznél ki soha testépítőnek, mivel nőként 1/25 annyi tesztoszteront termelsz, mint egy férfi. Akik eléggé izmosak, azok kokszolnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam :), csak arra céloztam, hogy nem tömegnövelésre mennék, hanem inkább az erőnlétre :)... de akkor utána nézek az általatok ajánlottakra :) ... Köszönöm! :)
2013. aug. 12. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!