Mennyit költötök körülbelül testépítésre havonta?
Sajnos a szüleim nem támogatnak ebben a "sportban" így nem igazán tudom megoldani az étkezéseket.A 6 étkezés helyett is csak 4 van meg :(.
Egyedül táplálék kiegészítőt azt megtudom venni és még hozzá halalt és puffasztottbuzát szoktam venni de és zabpelyhet, de ez így nagyon semmi!
Segítségeteket kérném h 65 kg-hoz kb hogy kellene gazdálkodnom kb havi 3000Ft-ból (sajnos diákmunkára ennyit kapok!)
Előre is köszönöm szépen!
hát én kb 3 év alatt saját termet rendeztem be itthon, a kajám, pedig havi 10-13kg csirkemell, +4-5kg barnarizs, némi fűszer, brokkoli, karfiol, spárga, hagymák, zabpehely... és ezekből változatosan főzök sokféle kaját. átlag havi 25-35 között jön ki csak a kaja... mikor sütiket is csinálok, akkor több zab fogy, olyankor mehet 40 fölé is.
tejsavót, dextrózt stbt, hála istennek haverom ingyen hozza, mert forgalmazza...
3000 sajnos elég kevés, ebben a sportban szinte semennyi.
Nekem olyan 30 körül megy el kajára havonta, plusz ehhez még jön pár kiegészítő, szóval olyan 50ből gazdálkodok.
Legolcsóbb amit vehetsz, az a csirkecomb, egyes halfajták, túró, cottage cheese, rizs, krumpli, zab, teljes kiőrlésű kenyér, tojás. Ehhez egy olcsó protein készítmény, ha nagyon nincs rá pénz, akkor PowerProtein, vagy Power Pro, ehhez edzés utánra dextróz.
Ezek a legolcsóbb megoldások, ami eszembe jutott.
nekem is van egy saját termem, így a bérlet kilőve...
viszont a kaja...sok pénz főleg ha minőségi kaját veszel.
30-60 ezer ft körül lehet egy hónapban, plusz ha van kiegészítő is mellé.A többiről meg inkább nem is írok mert csak viszi a pénzt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!