Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne, hogy a barátnőtöket ennyire érdekli a testépítés, súlyzózás?
Lány vagyok és megtetszett ez a sport, fél éve kezdtem. Tavasz végén lett egy barátom, és elhívott jövő hétre a családjához. Szerintetek hogy reagálna arra, ha én megmondanám neki, hogy napi 5-6× eszek 2 tskg fehérjét, 3 tskg szénhidrátot stb és meglátná, hogy ez mennyi rengeteg kaja? :D
És amikor pl a családjával leülünk enni valamit, akkor nem akarom megmondani annak aki főzött, hogy "én ezt most nem eszem"? :)
Oké, tudom hogy az lenne a megoldás, hogy "egy hét nem a világ", "most az egyszer megengedheted magadnak, hogy egyél egy kicsit mást is", de az a helyzet, hogy nemrég jöttem vissza egy kéthetes nyaralásból, ahol szintén elengedtem magam, többet már nem kéne szerintem, így is sok volt már. Nem? :)
Elnézést, kicsit másra is kitértem a kérdésen belül, de a legfontosabb amire kíváncsi vagyok:
szerintetek kibukna a barátom, ha megtudná, hogy én amikor azt mondom "nem érek rá", nem a barátnőimmel megyek kávézni, hanem markolom a vasat? :D
Párszor megjegyezte, hogy milyen szép izmaim vannak, szóval látszik már egy picit a fél év eredménye.
A barátom is szokott súlyzózni, de ő csak úgy unalomból, néha 20-30 percig saját testsúlyozik/emelget. Naponta 2× eszik valami kis semmisséget.
Ti hogy fogadnátok, ha a barátnőtöket ez érdekelné? És ha meglátnátok, hogy mennyit eszik? :D
1. sok ch-t eszel, de hát magánügy.
2. nálunk is szóba kerül időnként a kaja. nyilván végső soron mindenkinek a maga dolga.
3. a vicc pont, a magyar igazságért, úgyhogy meg ne sértődj de.. te mit érdeklődsz, a konyhában is vannak súlyzók? :)
na én is épp hasonló helyzetben vagyok,10 hónap "edzésmúlttal" ha ez egyáltalán annak nevezhető:D az alakomon igencsak látszik az edzés,viszont a kajálásokba még én sem avattam be a kiszemeltet,remélem nem ijesztem el sem őt sem pedig később a családját.
ha meg volt a kajálás leírhatnád h alakult mert ez a későbbikeben nekem is jól jönne:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!