Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz,...

Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne, hogy a barátnőtöket ennyire érdekli a testépítés, súlyzózás?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és megtetszett ez a sport, fél éve kezdtem. Tavasz végén lett egy barátom, és elhívott jövő hétre a családjához. Szerintetek hogy reagálna arra, ha én megmondanám neki, hogy napi 5-6× eszek 2 tskg fehérjét, 3 tskg szénhidrátot stb és meglátná, hogy ez mennyi rengeteg kaja? :D

És amikor pl a családjával leülünk enni valamit, akkor nem akarom megmondani annak aki főzött, hogy "én ezt most nem eszem"? :)

Oké, tudom hogy az lenne a megoldás, hogy "egy hét nem a világ", "most az egyszer megengedheted magadnak, hogy egyél egy kicsit mást is", de az a helyzet, hogy nemrég jöttem vissza egy kéthetes nyaralásból, ahol szintén elengedtem magam, többet már nem kéne szerintem, így is sok volt már. Nem? :)

Elnézést, kicsit másra is kitértem a kérdésen belül, de a legfontosabb amire kíváncsi vagyok:

szerintetek kibukna a barátom, ha megtudná, hogy én amikor azt mondom "nem érek rá", nem a barátnőimmel megyek kávézni, hanem markolom a vasat? :D

Párszor megjegyezte, hogy milyen szép izmaim vannak, szóval látszik már egy picit a fél év eredménye.

A barátom is szokott súlyzózni, de ő csak úgy unalomból, néha 20-30 percig saját testsúlyozik/emelget. Naponta 2× eszik valami kis semmisséget.

Ti hogy fogadnátok, ha a barátnőtöket ez érdekelné? És ha meglátnátok, hogy mennyit eszik? :D

2013. aug. 9. 18:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én jól fogadnám, de csak mert én is ezzel foglalkozok, és így könnyebb. De például azt nem szeretném, ha a bnőm erősebb lenne nálam.

Az, hogy mennyit eszik, az meg az ő dolga :)

2013. aug. 9. 18:58
 2/15 anonim ***** válasza:
55%

Én elfogadnám, mert én is így élek. Ha vendégségben vagyok, akkor viszont nem utasítom vissza a kaját, hiába nem tetszik.

Ha versenyre készülnék az más, de egy-két csaló étkezéstől nem lesz semmi.

2013. aug. 9. 18:59
 3/15 anonim ***** válasza:

Ohhh ***.***

Én ilyen barátnőt akarok : (

2013. aug. 9. 19:03
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat, srácok ;)

Akkor majd hétvégén elmondom neki. Valahogy :D Kíváncsi vagyok a reakciójára.

2013. aug. 9. 19:10
 5/15 anonim ***** válasza:

Én örülnék egy ilyen barátnőnek, mert tuti lenne közös témánk.

Volt olyan barátnőm, aki ideiglenesen vegetáriánus volt, s amikor a nagymamámhoz mentünk először, én előre elmondtam a nagyinak, hogy a leányzó jelenleg diétázik, és csak zöldségeken él.

Nagyi egyáltalán nem csinált ebből problémát, nem faggatózott a leányzónál, megpárolta, amit a kertben talált, és feltálalta azt. :)

A párod esetleg előre puhíthatná a szülőket... ha jó fejek , nem csinálnak abból problémát, hogy Te mit eszel és mit nem. De ha a párod azt mondja, hogy ez necces lenne, akkor az első találkozáskor gyűrd le amit eléd tesznek, és jóval a kajálás után mondd el nekik, hogy Te általában mást eszel.

Így hirtelen ennyi jutott eszembe.

2013. aug. 9. 19:13
 6/15 anonim ***** válasza:
* Megint én vagyok. Persze, előbb a barátodnak mesélj... nem hiszem, hogy gond lenne.
2013. aug. 9. 19:14
 7/15 Szergej55 ***** válasza:
Én marha mód örülnék egy ilyen barátnőnek!
2013. aug. 9. 19:17
 8/15 anonim ***** válasza:

jó pont lenne mindenképp.

a családi kajálással sem lenne gondom,szeretem ha elém rakják a kész kaját.

csajként te is besegíthetsz a sütésbe főzésbe majd a maminak,aztán csinálod majd a nagy rántott húsokat,mellé meg eszel zöldséget és meg is vagy.

mondjuk az komoly,hogy a barátod nem is tudja,hogy edzel:O.

ez miért titok?

2013. aug. 9. 19:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Van pár ilyen lány ismerősöm (egyikhez se sikerült elég közel kerülni, barátok lettünk) de egyik hatására 2 év után újra elkezdtem keményen edzeni, már nem is miatta, csak mert rájöttem, hogy tényleg fontos, na meg a csajnak kb olyan vastag keze van mint nekem.
2013. aug. 9. 19:32
 10/15 norbi2010 ***** válasza:
Én örülnék neki :D
2013. aug. 9. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!