Balázs100439 kérdése:
40es bicepszem van, ez nagynak számit?
Figyelt kérdés
60kg vagyok2013. aug. 9. 13:47
21/27 anonim válasza:
ez egy vicc.
Eléggé szintol gyanúsnak tűnsz ilyen adatokkal :D
22/27 anonim válasza:
Biztos olyan vagy mint a hülyegyerek a teremben: Lemegy, csinál 3X12 koncentrált bicepszet és hazamegy. XD
23/27 anonim válasza:
addig úgyse nagyon hisszük el amíg nem raksz képet
ha télleg annyi akkor nincs mit takargatni
25/27 norbi2010 válasza:
185 cm magasan hogy van neked 40-es karod 60 kilósan?Az egész tested karból van?:D
27/27 anonim válasza:
Tanits kérlek .. elöször is már ott hazudtál ,hogy 60 kilo /185 cm/40 es (kéz )bicepsz ahogy irtad ,tanits már meg ,hogy hoztad (illetve ) hazudtad ezt össze ? Alátámasztom :én 178 centi vagyok ,42 es karokkal ,vagyis bicepszekkel,a te szavaiddal élve ,versenyt is nyertem ,és 78 kilo vagyok ,itt bukott meg a dolog .. . 2.apukám nem gyúr nem csinál semmit az egész napos melozáson kivűl ,és 185 centi szintén ,36 karokkal !! de mégis 85 kilo ,hozzá teszem egyáltalán nem kövér .és a haverod is okos ,mert ha 60 kilosan 60 as kezekkel rendelkezik valaki akkor én megyek sirni .. mert Ronie Coleman ,a világ legjobb testépiője (Arnold mellet ) neki szintén 60 as kezei voltak ,de mégis 120 kilo felet volt valamivel azért .. gondolkozz már ,ez a " street workoutolok + calisthenics" amit leritál ,szerinted ettől lesz 60 as kezed ? ha igen akkor elnézést ,be is kéne szűntetni a testépitést .. esetleg 30-31 es kezed lehet 185 centisen 60 kiloval .. vagy küldj képet, mert mégha küldenél is ,akkoris fotoshop lenne az egész .. egyébként pedig Arnold Schwarzeneggernek nem 55 ös kezei voltak ,hanem 56 ,és ezt azért irom még ide ,mert kivan irva az adatainál ,de borzasztó nehéz megjegyezni ha már okoskodni akar valaki .. másrészt meg az az 1 cm is tud számitani ,elhiheted nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!