Hogy érdemes bicepszet edzeni? Otthoni körülmények között,1 db 18kg-mos egykezes súly áll rendelkezésemre.
álltalában 1 izom csoportot 1 héten 1 szer rendesen megdolgoztatunk de ugye csak bicepsz edzés hát az én tanácsom az hogy NEE csináld !!! ésn kb 1,5 hónapig amikor még nem igazán érdeklet ez a sport akkor csak bicepszre szinte minden nap de nem annyira vadálat modra mint most csak hogy érezem (persze nem is nyujtotam ) tök jó érzés volt néha feszes karal járni aztán kirepedt a böröm most tök sz..ul néz nik :) ami már nem fog elmulni max elhalványul szoval ne edzés csak bicepszre
jaa és hogy a kérdésre válaszoljak bicepszet ugy hogy meg fogod föl le emelgeted simán , vagy kalapács 2 kezes , koncentrált...
Akkor edhetsz het többször rá, ha egy edzésen nem megy rá több gyskorlat és rengeteg sorozat. De inkább heti 1 legyen, de akkor keményen bukásig, 3 gyakorlattal, gyakorlatonként 3 sorozattal. Más izomcsoport edzésénél is kap, pl hátedzésnél eléggé terhelődik. Nem akkor fog fejlődni, ha heti többször sz@rrá edzed, hagyni kell regenerálódni is. Főleg naturálban.
Írd be google-ba, hogy 3 napos osztott edzésterv. Vagy négynapos osztott edzésterv. Találsz rá jókat.
Pl én most így edzem:
Mell-bic, láb, pihi, váll-tric, láb.
De el lehet osztani máshogy is pl: mell-váll, láb, pihi, hát, kar.
Stb, nézz utána.
Annak nincs sok értelme, hogy leedzed valamennyire az izomcsoportot, majd hazamész, és újra elkezded edzeni. Mivel egyből edzés után inkább regenerálódnia kellene. Edzés után egyből protein + dextróz shake és hagyni pihenni. Nem pedig hagyni tápanyag nélkül + hagyod kihűlni, majd újra terheled.
Eddz le egyszerre az adott izomcsoportot én azt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!