Érdemes otthon edzeni (súlyzós)? Mennyiből jönnék ki?
Vateran nézz súlyokat, maszek, lehet az 1 kiló az csak 0.9 kg, de jó.
100 ft ért már van kilója.
Fekpadot meg hátgépet lehet hegeszteni zárt szelvényből, csigát esztergályossal készítesz, kamion bovden meg jó bele.
2 év alatt az már 108 000ft
ha meg abba hagyod akkor a bérlet pénzed elúszott de ha súlyzókba fekteted csak eladod őket aztán vissza kapod minimum az 50%át az árának.
másik,
nem tudhatod hogy a kérdező városi vagy sem.
én faluról 15ezerélrt tudnék bejárni a városba ennyi lenne a volános felnőtt bérlet.
városi bérlet szintén kéne mert a legjobb terem messze van de tegyük fel olyan terembe megyek ami gyalog is elérhető.
a bérlet mondjuk 6 ropi akkor máris ott van hogy havi 21ropi.
éves szinten menne el 250ezer csak erre,és hol van még a kaja.
plusz az utazás elvinne egy rakás időt.
sokkal jobb otthon edzeni.
ha milliomos lennék is itthon edzenék,csinálnék egy kis termet magamnak aztán sokkal jobb lenne,mindig minden gép szabad,saját zuhanyzó,olyan zene megy amilyet én akarok nem kell füles meg semmi,hőmérsékletet én szabályoznám.
otthon edzésétől nincs jobb.
Nekem maszek cuccaim vannak, régen csináltattam már, akkor kb 50-60 ezer volt, de vettem is gyári tárcsákat még + rudakat is.
A havi 4500 az viszont tényleg nem drága, Pesten inkább 8-10ezer ft/hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!