Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem tudok lefogyni. Miért?

Nem tudok lefogyni. Miért?

Figyelt kérdés

6 hónapja szültem, rendszeresen szoptatom kislányomat- mégsem tudok fogyni, pedig betartom a magas fehérje diétát.

Mellette edzeni is járok.Mikor mozdul már meg a mérleg lefelé?

2013. aug. 7. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

de ha még egyszer elolvasod, én is azt írtam, hogy most maradjon az étrend, tehát NE most vedd még el a gyümölcsöt.

Azt is leírtam, hogy miért nem jó diétában.:)

2013. aug. 8. 20:26
 12/20 A kérdező kommentje:
de olyan kritikus társadalomban élünk, senki nem veszi figyelembe, hogy nem tudok még diétázni, csak beszólogatnak, hogy húú de meghíztál meg azért neked lapos hasad volt, egyébként ha húú de meghíztam az plussz 5 kilót jelent, mert terhesség előtt 66-67 kiló voltam..
2013. aug. 8. 20:47
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem vészes, ne foglalkozz az ilyen rosszindulatú beszólásokkal.
2013. aug. 8. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Ennyi? :D

Nahát akkor ne aggódj, most dolgozom a szülészeten, az átlag anyukákhoz képest te nagyon jól tartottad magad, főleg, hogy utána sokaknak eszébe sem jutna úgy összeszednie magát, mint neked.

Ilyen mértékű hízás teljesen normális.

És lapos hasad volt hát istenem-csakis az mondja ezt neked, aki hordott már legalább 8. hónapig gyereket.

Csinálgasd az edzést, visszaszerzed a hasizmod feszességét, majd később leadod a felesleget.

2013. aug. 8. 22:00
 15/20 A kérdező kommentje:

Ez a 71 kiló, ami most vagyok, ennyi maradt meg, azért szülni többel mentem.

Én sportoltam régen is és ha elhíztam kicsit hamar megszabadultam a feleslegtől, de ez most valami új.

65 kiló szeretnék újra lenni.

2013. aug. 8. 22:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Persze, hogy többel mentél el :)

3 kilós gyerek (vagy mégtöbb), plusz a magzatvíz plusz a placenta meg a megnövekedett uterus meg egy kis felesleg, simán feljön 10-15 kiló is.

Lassan szokj vissza a mozgáshoz, majd később diétázhatsz komolyabban is. Ez a plusz 5-6 kiló nem gáz egyáltalán.

2013. aug. 9. 12:29
 17/20 A kérdező kommentje:
83 kilóval mentem szülni:) a baba belőle 4200 gramm volt:)
2013. aug. 9. 15:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Az gyönyörű, gratulálok hozzá!
2013. aug. 9. 18:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok! :)
2013. aug. 9. 18:30
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. aug. 10. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!