Testedzés otthon?
Figyelt kérdés
Szerintetek elég ha ezeket csinálom otthon?
3X20 lábemelés
3X20 guggolás
3X20 fekvő
3X5 húzódszkodás
3X5 húzódszkodás (ami bicepszre megy amikor a kezem felém néz). Van esetleg valami amit súlyzó nélkül lehet még csinálni?
2013. aug. 7. 07:56
1/6 anonim válasza:
Ez egy fos.
Kevés, 60 fekvő az semmi, 600 jobban hangzana.
Keress rá inkább a fegyencedzésre.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ha kezdő vagy, tehát most kezdted el és még nem nagyon bírsz többet, akkor ez igen is jó! Én ennyit se bírnék megcsinálni, bár én csaj vagyok (gondolom te pasi, de ha tévedtem, bocsi). Én azt tanácsolom, hogy csináld ezt egy hétig, aztán ha érzed hogy jobban bírod, emeld meg folyamatosan a darabszámot! Hajrá!
3/6 anonim válasza:
Ez így nem sok, kezdetnek talán elmegy bemelegítésnek. És igen, keress rá a fegyencedzésre, mert nehezíteni kell majd a gyakorlatokat.
Így írjuk: húzódzkodás.
4/6 A kérdező kommentje:
De ezek megfelelnek a fegyencedzés 5. lépésének! Csak ott a fekvőnél 2X20
guggolás 2X30
húzódzkodás 2X10
lábemelés 2X20-at ír! Azért gondoltam, hogy én többet csinálok, de akkor ezek szerinte ez is kevés!
2013. aug. 7. 10:01
5/6 anonim válasza:
Eleinte jó, írtam is, de majd nehezíteni kell, ami nem azt jelenti, hogy többet kell végezni, hanem nehezebb gyakorlatokat, pl egykezes fekvő, egylábas guggolás. így már érthetőbb? Izomnövekedés csak nagy terheléssel lesz, amiből már 30-at tudsz végezni az inkább állóképességre jó!
6/6 A kérdező kommentje:
Így már tiszta igen! Köszi!
2013. aug. 7. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!