Lehetne pár nagyon "alap" kérdésem? Most először megyek konditerembe de fogalmam sincs h szokás.
kicsit tartok ettől az egésztől ha új helyre kell egyedül mennem, ezért szeretnék minden jelentéktelen dolognak utána kérdezni.pl h az öltözőben hagyjátok az értéktárgyaitokat,ruháitokat vagy a legtöbb teremben általában van lehetőség elzárni?
16/L
Én is pont ma mentem először, szintén 16/L! :)
Előtte jártam már oda, csak nem kondizni.
Igen, általában van lehetőség arra, hogy elzárhasd a cuccaid. Én mindent beteszek, kivéve a cipőmet, azt minden alkalommal kint hagytam, ott nem viszik el :)
Amit vigyél magaddal, az: törülköző, amit a gépekre teszel, mert te sem szeretnél más izzadtságába edzeni :)) ennivalót, amit általában le tudsz tenni, de ha nem, nem jelent nagy erőfeszítést, hogy magaddadal vidd! :))
Bemelegítéshez/levezetéshez vihetsz zenét (bár nálunk szól hangosan), amit akkor betehetsz magadnak, mert még is csak jobb a szeretett számaidra futni/bicózni :-))
Nagyjából ennyi, ha van még kérdésed, írj nyugodtan privátba, egy elég jó, mindent átmozgató edzéstervet is tudok adni, bár azt mindig jobb ott helyben kérni, mert az azokra a gépekre van szabva, eltérhetnek azért a dolgok. :))
Remélem segítettem! :D sok sikert és kitartást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!