Arnold Schwarzenegger nagyon sokat szteroidozott? Edzés miatt kérdezem.
Figyelt kérdés
Fél éve kezdtem el rendesen edzeni és szépen fejlődtem. Most külföldön vagyok de augusztus végén megint elkezdem. Épp a minap néztem meg az Acélizom cimü filmet ami Arnoldrol szól szinte. Nagyon sok mindent olvastam rola de én ugy gondolom,hogy akármilyen keményen edz az ember és eszik rendesen szerintem biológiailag képtelenség ilyen testet megépíteni. Viszont Arnold,mindig csak annyit mondott,hogy edzés és az étel miatt lett ilyen és kitartás,ti mit gondoltok?2013. júl. 31. 07:32
11/19 anonim válasza:
Látom, nálad is ütött a tegnapi folpakkás gyerek.:)
12/19 A kérdező kommentje:
Lol utolso elötti most nagyon nagyot röhögtem :DDDD
2013. júl. 31. 11:37
13/19 anonim válasza:
veszélyes volt nagyon.... de a válaszod jobb volt :D
"Ha betekersz egy alpakát (teveféle) folpakkal, akkor lesz folpakka.:)"
14/19 kovpet válasza:
Ja, a női teflon meg a muflon :)
15/19 Szergej55 válasza:
Hallottam vele kapcsolatban egy olyan történetet, hogy már kezdőként volt, hogy napi 9 tabletta (azt hiszem, hogy Danabol) lement nála, amikor a felnőtt adag volt 2. Ha minden igaz, már rögtön az edzések kezdetekor szedte a cuccot (kb. 13 éves korától), tehát el lehet képzelni, hogy ilyen betermelés mellett ez az évek során mekkora mennyiség lehetett. Persze kemény edzés és fegyelem nélkül nem lehetett volna soha sem ott, ahová jutott, elég megnézni az átlag edzőtermi kokszost, akinek gőze nincs a normális kajálásról.
16/19 dag válasza:
Volt a youtubon egy videó "nem tudom még fent van-e" De abban a volt edzője azt nyilatkozta hogy már 17 évesen marokszám zabálta a cuccot!
17/19 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Fp9Z_KGkxFo
Azt olvastam vhol,azt mondta,csak diétánál használt koxot,hogy ne essen össze.aztán ki tudja igaz-e....
19/19 anonim válasza:
A legtöbb igazán "kemény" testépítők 85% tele van mint a délibusz. Nem kell elítélni őket. Aki bután csinálja és azt hiszi, hogy erős lesz tőle és kidolgozott annak már rég mind egy. Aki keményen edz és helyesen kajál mellette az tudja, hogy mit csinál.
És egyébként igen, Arnold bizony koxolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!