Arnold Schwarzenegger nagyon sokat szteroidozott? Edzés miatt kérdezem.
Nyilván rengeteg kox ment nála, megevett pár raklap dianabolt és mellé még ment más is: deca durabolin, primobolan.
Naturálban meg sem közelíted azt a formát, de millióan még koxal sem.
Na persze, edzés meg kaja:)
Úgy van ahogy az előttem szóló írja, sokan koxxal nem tudnak ilyet.
Vártam,hogy te válaszolsz ! Láttam,hogy testépítő vagy mármint írtad egyik srácnak egy bodys kérdésnél.
De tök kiakasztó,hogy Arnold meg mindig azokat mondta hogy: kitartás,étrend,edzés.. Sok ember meg beveszi.
Igen, edzegetek már vagy 28 éve folyamatosan, de én nem koxolok.
Persze, hogy nem mondja Arnold a koxot, senki nem ezt terjeszti, minden testépítők csak az edzést és a kajálást említi.
De nem baj, ha elhiszi pár gyerek, legalább nem cuccolnak, aztán majd rájönnek pár év múlva úgyis maguktól, hogy naturálban fele akkora sem lesz az ember.:)
megvan még felvételen arnold edzője a német rtl en nyilatkozott, egyszer, h bizony 14 !! éves korától nyomták bele a cuccot, ő adta be neki és ő szerezte, de akkor mindenki 3 féle szert nyomott, ezek a következők voltak...
oral-turinabol(hasonló mint a danabol, de jóval kevesebb a mellékhatása , sima turinabol(akkor így hívták a deca durabolint, magyarul nandrolone decanoate-t,)és volt még a primobolone.
nos arnold az első kettőt nyomta, asszem még adózist is mondta az edző h mennyi volt, de most hülyeséget nem akarok leírni.
mindkét turinabolt a jenapharma gyártotta.manapság UG termékként van jelen főleg külföldi piacokon, mert nálunk, nagyon szigorúan büntetik már.
remélem tudtam segíteni.
néha csak röhögök,amikor a sok h ülye mondja, h úgy kell edzeni mint arnold, természetesen, és mindenki olyan nagy lesz.
mondtam is egyszer egy ilyen okosnak, h fiam , ha te annyi szert beszednél, mint az az ember, már rég a transzplantációs várólistán lennél, májcserére és vese cserére várva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!