Taylor Lautner-nek az Alkonyatban, hogy lettek ilyen 50cm körüli karjai? Szteroidozott?
Figyelt kérdés
Az első részben sima normál ember, aztán egyszer csak előjön akkora karokkal mint másnak a combja......
Mi történt vele?
2013. júl. 18. 06:23
1/15 A kérdező kommentje:
Ja, és kábé mekkora izami lehetnek? Erről nem találtam infót....
Szerintem kb:
48-49cm - hidegen
50-52cm - melegen (bedurranva)
2013. júl. 18. 06:58
4/15 anonim válasza:
52-es karja van bedurranva? :DDD Ezt te sem gondoltad komolyan remélem.
6/15 E.T. a földönkívüli válasza:
És mekkora lehet neki amikor farkassá változik? :)
7/15 anonim válasza:
"48-49cm - hidegen
50-52cm - melegen (bedurranva)"
hidegen, melegen ?????????
úr isten..... ennyire értelmes nem lehetsz.
8/15 anonim válasza:
eleve hülyeség, ő sosem hideg, hiszen a farkasok testhője magasabb, tehát ő indig meleg...
9/15 anonim válasza:
Kb 40-es karja van, nem nagy szám. Főleg koxal, étrenddel, edzővel sok színész elég gyorsan eléri ezt a formát. Tudod mekkora egy 50-es kar kérdező? Pl mint ami The Rock Dwayne Johnsonnak van. Az kb 50 körüli, szóval ahhoz viszonyíts.
10/15 moosenstein válasza:
Szerintem The Rock-nak annal joval nagyobb van! Az enyem van 47-es es csak itthon bohockodok sulyzokkal es fegyenc edzessel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!