Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondizas es gerincferdules?

Kondizas es gerincferdules?

Figyelt kérdés

Enyhe gerincferdulessel ami csak tartos fekves utan faj lehet kondizni?

Ez az a sport amit szeretnek csinalni nem szeretnem abbahagyni...

A gerincterhelo gyakorlatokon kivul felhuzas guggolas kihagyom akkor lehet tovabbra is jarni?

2013. júl. 29. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
az orvosoddal beszéld meg, esetleg egy kiropraktőrrel...
2013. júl. 29. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezek a kiropraktor illetve csontkovacsok egy alkalom alatt helyrerakjak??
2013. júl. 29. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem amúgy pont felhuzni és guggolni kéne edző jelenlétével sokat nyújtani és külön gyógytornára járni vagy orvossal konzultálni én, szoktam felhúzni, guggolni, fekve/vállból nyomni nagy súlyokat emelni és javult a tartásom elég sokat úgy hogy a nyújtást sokszor elhagyom és korrekciós gyakorlatokat sem csinálok.
2013. júl. 29. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
van amit helyre tudnak rakni, és van amin nem tudnak segíteni... én rendszeresen járok csontkovácshoz, mióta elkezdtem ezt a calisthenics dolgot itthon azóta azt mondja meglepően sokat javult az elmúlt fél évben a tartásom...
2013. júl. 29. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:

A tartasommal szerintem nincsen baj ugyanis az orvos is mondta hogy szep tartasom van nem is mondta volna meg hogy gerincferdulesem van.

Azt vettem eszre hogy sok haton fekves utan kezdd el fajni...

2013. júl. 29. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:

a törzs edzését nem szabad kihagyni ilyen problémával,meg amúgy sem.

szerintem nézz le kettlebell edzésre is legalább heti 1x és ott megkaphatja a maga edzését a gerincfeszítő meg a comb is,plusz ott az edző megtanít tökéletes tartással guggolni,felhúzni,hajolni,súlyt mozgatni.

2013. júl. 30. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!