Edzés utáni turmixba rizs?
Figyelt kérdés
Láttam egy videoban, hogy Tóth Dani testépítő is ezt csinálja, nekem igazából nem jöttek be a gyors edzés utáni szénhidrátok, nektek mi erről a véleményetek? Gondoltam arra is hogy összeturmixolom, és utána megy bele a fehérje, vagy azt a 50 grammot gyorsan bekajálom, és utána ráiszom a fehérjét, szerintetek?2013. júl. 29. 13:10
1/2 anonim válasza:
Így is lehet, nem gond, csak abban tévedsz, hogy 50g kell. Eleve nyersen mérünk mindent, és utána főzzük.
50g ch az kb 65g nyers rizsben van meg, ami megfőzve kb duplája lesz. Azaz ha neked 50g ch kell azt 130-150g főtt rizsből tudod bevinni. Ezzel számolj!
2/2 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van, én fogalmaztam rosszul :)
2013. júl. 29. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!