Túl sok rizs helyett?
Sziasztok!
Napi 350g rizst kéne megennem, hogy meglegyen a kellő ch mennyiségem..nos egyszerűen már elegem van ebből a sok rizsből, kölesből..olyan sok a csirke mellett, hogy bármennyire is erőltetem, nem tudok ennyit enni..napi 2 étkezés a csirke+rizs, de arra gondoltam, hogy az edzés utáni kajára átteszem az összes csirkét+ a 175g rizs..és a másik 175gnyi rizs ch-t meg pótlom valami mással..például zabpehellyel[2x ennék így azt egy nap], teljes kiőrlésű kenyérrel meg csirkemellsonkával de valami más ch forrás kell a rizs helyett..Esetleg tudtok ajánlani valamit?
köszi a gyors választ!:D és még valami: ugye azt mondják a kukoricapehely túl cukros és gyors ch és helyette menjen a zab..szereztem most ilyen "totális" natúr kukoricapelyhet..
100g ban van 82g szénhidrát és ebből csak 4,4g cukor van és 1,3g zsír..míg a zabban 57g szénhidrát és abból ~1g cukor+több a zsírja is..
Ha ilyen natur kukoricapelyhet ennék ez is gyors ch? és annyival jobb tőle a zab?
én a zabhoz tennék mandulát vagy mogyorót vagy vmilyen olajos magot
rizst lehet variálni pl ütsz rá tojást és akkor lesz tojásos rizs, mehet hozzá lecsós csirke, csirkemellpörkölt stb
répás rizs, lencsés rizs, zöldborsós rizs, kukoricás rizs
csirkéből, rizsből és tojásból lehet csinálni tölteléket és beletenni cukkinibe
teljes kiőrlésű tészta ezt is sokféleképpen lehet variálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!