Kevés szénhidrátbevitel mellet lehet izmosodni? Fehérje kb 2g/testtömeg. Sovány húsok, protein, zöldségek kevés rizs. Edzés utáni turmixba sem teszek gyors ch-t. Ez így jó?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 11:31
1/18 anonim válasza:
legalább 3-4 gr./tkg. kéne azért szerintem
3/18 A kérdező kommentje:
Mindig a hasam kezd el tömörödni, pedig már rengeteg felülést, lábemelést, hasprést csinálok.
2013. júl. 22. 12:29
4/18 Osynho válasza:
Tömörödni? Mármint hízni? Mert hiába csinálsz felüléseket, ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor hízol. Hogy hova, az genetika függő. A te esetedben a hasra megy, úgy látszik. Márpedig, ha tömeget növelsz, akkor zabálnod kell, ergo zsírosodni fog a hasad. Ez így működik. :)
5/18 anonim válasza:
Izomnöveléshez kalória plusz kell, tehát nem elég csak egy kevés fehérje. Hiába hasazol, nincs helyi zsírégetés.
6/18 A kérdező kommentje:
Tehát összefoglalva: Nem fogok kellőképpen fejlődni így?
Viszek be ch-t de nem 6g/tt az biztos, amennyi jólesik az étkezések mellé. Én nem tudok csirke rizst enni naponta 4x, az biztos. korpás vagy tk zsömle, vegyes zöldségek kevés rizs, reggeli zab. ezek adják a ch-t.
Arra lennék kíváncsi inkább hogy kell e az 50g gyors ch edzés után? (90kg 189cm) későn este edzek, uána csak a turmix van, szilárd kaja már nincs.
2013. júl. 22. 13:08
7/18 anonim válasza:
Neked lehet, hogy elég 4 g x ttkg ch. Edzés után kellene a gyors ch, mindegy, hogy este vagy délután van. Ezt tömegelésre írtam. Szálkásításnál nem kell gyors ch.
8/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogy lehülyéztek, de én most azt sem tudom hogy szálkásítok vagy tömeget növelek.
90 kilómmal nem vagyok kis darab, de nem is szeretnék nagy tömeg lenni, inkább "formás"
2013. júl. 22. 13:38
9/18 anonim válasza:
Ha elég izmos vagy, és sok a zsír, akkor szálkásíts. Ha még nincs meg a kellő izomméret, akkor pedig tömegelj. Ezt neked kell eldönteni.:)
10/18 Osynho válasza:
Pedig nem ártana eldönteni, hogy fogyni akarsz, vagy izmosodni. A "formásságot" az izom adja, meg hogy nem takarja zsírréteg. De a kettőt 2 különböző módon lehet elérni és nem egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!