Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzés 13 évesen?

Fegyencedzés 13 évesen?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és erősödni szeretnék, nem lenne megerőltető számomra?

2013. júl. 27. 21:24
1 2
 1/13 dirtboy ***** válasza:
érdekes lenne erősödni megerőltetés nélkül.
2013. júl. 27. 21:26
 2/13 anonim ***** válasza:
mehet 13 évesen is.
2013. júl. 27. 21:29
 3/13 anonim válasza:
most lettem 14éves,és csak fegyenc edzést csináltam ajánlom mindenkinek sokat nőttem..pár hónap és már 43as karom van:)
2013. júl. 27. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:
egy képet dobjál már arról a karról. Nem mindegy, hogy zsírosan annyi vagy szálkásan. A piaci kofának is van 50-es és nem néz ki jól öcsi!
2013. júl. 27. 21:50
 5/13 dirtboy ***** válasza:
meg a konyhás néninek is van 50es karja mégsem egy testépítõ.
2013. júl. 27. 22:55
 6/13 A kérdező kommentje:
A megeröltetés alatt azt értem hogy nem állnak mef a csontok a fejlődésben meg az izmoknak valami baja lesz
2013. júl. 28. 15:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Elkezdtem a fekvőtámasszal és minden gyakorlatnál ott van hogy könnyű közepes vagy nehéz (nem pont így fogalmazva) és én egyből a nehézzel kezdek mert a másik kető könnyű, nem érzem az erőltetést , fáradás és az izmoknál erősödés.Mielőtt elkezdtem 3x20 fekvőtámaszt, felülést, hátizom erősítő gyakorlatokat,ez ad egy kis előnyt a fegyen edzésnél és nem lesz bajuk az izmaimnak ha egyből nehéz fokozaton tolom?
2013. júl. 30. 20:18
 8/13 whiteryback válasza:
Mi baja lenne? Én is csináltam semmi bajom se lett.Csak ügyelni kell arra,hogy minden gyakorlatot helyesen csináld.De azért a Gerinc izmokat se hagyd ki mert az a legfontosabb!A könyvben megtalálod,hogy miért pont a hát!
2013. aug. 2. 16:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Valakinek sikerült az 1 kezes fekvő mert megpróbáltam és nem ment igaz még nem járok ott de egyet se tudok
2013. aug. 4. 23:42
 10/13 whiteryback válasza:
Az egyből nem fog sikerülni.Nagyon ritka aki egyből már megtudja csinálni az egykezes fekvőtámaszt.Kezd inkább kettővel! :D Ha a sima vállszélleségű fekvőtámasz nem okoz gondot akkor csináld a szűk fekvőtámaszt.Aztán ha már ez is könnyen tedd fel a lábad. Az edzéstervedben feltétlenül legyen pihenőnap,mert akkor regenerálódik az izom. Én is 13 éves vagyok ezt mind az itteni jó fejektől tudom akik egyben segítőkészek is! :D
2013. aug. 5. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!