17 éves vagyok 2-3 éve edzem, Már fontolgattam kb 1 éve, de most is még kísért?
Figyelt kérdés
, hogy ki próbáljam a szteroidokat ,de olvasom hallom hogy ilyen fiatalkorban nagyon veszélyes, van 1-2 ismerősöm 18 évesek és 1 éve se gyúrnak és mindig ott feszülnek partikon én meg elbujtatok mellettük (testalkatom 38 as bicepszem mellizom is eléggé domború és van egy kis zsír szóval csak annyi hogy nincs kockahas)és azt szeretném ,hogy írnátok tapasztalatokat hogy ti mit nyomtatok stb. mikor... Rendesen egészségesen táplálkozom minden nap szinte csirke pulyka mell hallat esetenként marhát és rizst eszem csak valamikor már undorodom tőle és félrelépek úgymond.,?2013. júl. 26. 19:34
11/19 A kérdező kommentje:
én nem kötekedni akarok amugy csak reagálok , és már volt olyan hogy konditerem öltözöbe lötte a seggébe haverom a gyereknek a koxot meg kinálgattak szemes winstrollal de elutasítottam
2013. júl. 26. 20:32
12/19 anonim válasza:
jó, mi leírtuk, hogy mi legyen, hogy gondoljuk, de a döntés a tiéd. Szevasz!
13/19 Szergej55 válasza:
Most komolyan: te a partikon feszengő ismerősök miatt akarnál kokszolni? Nooormális? Ember, gondold át az életedet, ha megkérhetlek rá! NE KOKSZOLJÁ!
14/19 fünof válasza:
Miért ne kokszolj? Csajok undorodnak a túlgyúrt emberektől, inkább kis erőfeszítéssel csinálj kockahasat, azért odavannak. Másrészt illegális módon tudod beszerezni, ami ütközik ugye a törvénnyel és ha még is beveszed, ki tudja mi van benne és hogyan hat rád? Másrészt terheli a májat a vesét, és lehet h impotens leszel tőle és ha már itt tartunk felbolygatja a hormon rendszeredet, amire hormonszabályzók kellenek, ami szintén plusz pénz. Ahogy elképzeltem, szerintem pont tökéletes tested van, és mondom, csinálj kockahast. De ha már mindenáron kokszolnál, azt ajánlom neked, hogy miután már van gyereked és nem akarsz többet. De az is lehet, hogy nem is hatna semmit a koksz, mert lehet h épp most tetőzik a tesztoszteron szinted
15/19 anonim válasza:
Ne kokszoljál.Nem éri meg.A 38-as bicepsz nagyon jó.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de ha ilyen kockázatos azt nem értem hogy a többi majom komolyan bevállalják ezeket a kockázatokat mert az én egyik spanom 17 évesen 1 éve nyomta az első kúrát és szerintem már több kúrán is átment mert még mindig olyan mint egy hegy, és még az ő baráti körében is még el se múltak 18 évesek és töltögetik fel az előtte utáni képeket amiből csontiból hegy lett és mellé írják hogy fél év :S
2013. júl. 27. 13:44
17/19 kennymc válasza:
És? Ő abbahagyja majd, és leereszt, bőre csíkos lesz. Kitartás a legfontosabb. Azért szúrják magukat, hogy aztán jó nőket tudjanak minnél előbb felszedni a 'partijaitokon', aztán meg nem tud vele lefeküdni..
18/19 anonim válasza:
általában az ilyenek potencianövelőt használnak (pl. kamagra) mert aki kokszol az nem tud teljesíteni az ágyban
ne kokszolj! most azt gondolod, hogy benyomod és akkor minden ugyanúgy marad az egészségeddel kapcsolatban? előbb vagy utóbb előjönnek a mellékhatások
19/19 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat nem kokszoltam azóta sem én is inkább helyes táplálkozás és kemény edzés mellet állok.
2014. ápr. 21. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!