Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 17 éves vagyok 2-3 éve edzem,...

17 éves vagyok 2-3 éve edzem, Már fontolgattam kb 1 éve, de most is még kísért?

Figyelt kérdés
, hogy ki próbáljam a szteroidokat ,de olvasom hallom hogy ilyen fiatalkorban nagyon veszélyes, van 1-2 ismerősöm 18 évesek és 1 éve se gyúrnak és mindig ott feszülnek partikon én meg elbujtatok mellettük (testalkatom 38 as bicepszem mellizom is eléggé domború és van egy kis zsír szóval csak annyi hogy nincs kockahas)és azt szeretném ,hogy írnátok tapasztalatokat hogy ti mit nyomtatok stb. mikor... Rendesen egészségesen táplálkozom minden nap szinte csirke pulyka mell hallat esetenként marhát és rizst eszem csak valamikor már undorodom tőle és félrelépek úgymond.,?

2013. júl. 26. 19:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szetintem hagyd a francba a szteroidokat... A csajok undorodnak a túlgyúrt férfiaktól. Csak tönkretennéd magad.
2013. júl. 26. 19:38
 2/19 anonim ***** válasza:

Nem csak fiatal korban, hanem mindig veszélyesek a szteroidok. Hazavágod a hormontermelésed, szív- és érrendszeri megbetegedések, személyiségváltozás, máj- és vesekárosodás, stb.

Ráadásul júli 1-től már börtönnel büntetik a terjesztést, de lehet, hogy a felhasználást is. Ez nem egyértelmű számomra.

A kokszosok majd úgysem,tudják naturálban megtartani az azzal felszedett tömeget. Szóval maradj tiszta, minek kockáztatni, ha nem versenyzel?

2013. júl. 26. 19:43
 3/19 A kérdező kommentje:

nagyon kevés az esélye hogy egy kúrától valami nagy bajod lenne, a profi versenyzők olyan kúrákat csinálnak ami már tényleg gyilkolja a szervezetet ha egészséges vagy voltál egész életedbe akkor nem hiszem hogy komoly bajod lehetne egy kisebb kúrától. Lehet a szteroidokat is biztonságos módon használni, minimális és ésszerű mennyiséget kell használni.

Ha viszonylag enyhe mellékhatású cuccot keresel akkor nézz utána a következőknek: - Anavar

- Primabolan

Bár a két szer ára elég húzós ezért nem is nagyon ismert hobbi gyúrósok körében.

Biztos lesz olyan aki a növit fogja javasolni de én ezt nem tenném!

mivel egyik távoli ismerősöm épp a múlt héten halt bele a egy növi kúrába. Szívnagyobbodást kapott a szíve kétszer akkorára nőtt mint egy normális emberé, és nem fért a melkasába az orvosi beavatkozás már későn jött sajnos.

A növit alkalmazni csakis folyamatos orvosi vizsgálatokkal együtt lehet!!!!!

Valaki ezt irta

2013. júl. 26. 19:49
 4/19 anonim ***** válasza:
Kösz , hogy te akarsz kioktatni, miközben majd 30 éve edzem és millió kokszos kis hozzá nemértő gyökeret láttam, akik utána összeestek, mint állat. A profik jó cuccot vesznek és orvosi háttérrel nyomják, nem gyúrós béla táskájából vesznek szennyezett kokszot, amiben még a jó isten,se tudja mi van.
2013. júl. 26. 19:55
 5/19 kennymc ***** válasza:
Én nem használnám a helyedben. Minden emberre máshogy hat, és van akinél már egy kúra elején pl a potencia hirtelen romlását okozza..
2013. júl. 26. 20:02
 6/19 anonim ***** válasza:
És mindezt komolyan csak azért, hogy "feszülhess a partikon"?
2013. júl. 26. 20:07
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem csak azért, hanem olyan emberekkel lógom akik szét vannak baszva és kilógok a sorból ,hogy én nem vagyok akkora böszme állat, meg amugy is ki nem szeretne jó testet?
2013. júl. 26. 20:15
 8/19 anonim ***** válasza:
Nézd már meg, hogy néz ki Lénárd Lajos, és ő is naturál. Szerintem kicsit jobb, mint a szerinted kigyúrt haverjaid. De ha már így eldöntötted, akkor minek kérdezel minket? Kokszolj, ha ennyi eszed van, majd rádöbbensz.
2013. júl. 26. 20:22
 9/19 A kérdező kommentje:
ezt a kommentet vártam hogy mikor irják, hogy koxoljak :D Amugymeg a Lajoson lévő tömeg lófasz
2013. júl. 26. 20:28
 10/19 A kérdező kommentje:
meg honann tudod hogy ő soha életébe nem nyomott semmit ? netán olyan jó barátok vagytok hogy 10 éve eggyütt vagytok?
2013. júl. 26. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!