17 éves vagyok 2-3 éve edzem, Már fontolgattam kb 1 éve, de most is még kísért?
Nem csak fiatal korban, hanem mindig veszélyesek a szteroidok. Hazavágod a hormontermelésed, szív- és érrendszeri megbetegedések, személyiségváltozás, máj- és vesekárosodás, stb.
Ráadásul júli 1-től már börtönnel büntetik a terjesztést, de lehet, hogy a felhasználást is. Ez nem egyértelmű számomra.
A kokszosok majd úgysem,tudják naturálban megtartani az azzal felszedett tömeget. Szóval maradj tiszta, minek kockáztatni, ha nem versenyzel?
nagyon kevés az esélye hogy egy kúrától valami nagy bajod lenne, a profi versenyzők olyan kúrákat csinálnak ami már tényleg gyilkolja a szervezetet ha egészséges vagy voltál egész életedbe akkor nem hiszem hogy komoly bajod lehetne egy kisebb kúrától. Lehet a szteroidokat is biztonságos módon használni, minimális és ésszerű mennyiséget kell használni.
Ha viszonylag enyhe mellékhatású cuccot keresel akkor nézz utána a következőknek: - Anavar
- Primabolan
Bár a két szer ára elég húzós ezért nem is nagyon ismert hobbi gyúrósok körében.
Biztos lesz olyan aki a növit fogja javasolni de én ezt nem tenném!
mivel egyik távoli ismerősöm épp a múlt héten halt bele a egy növi kúrába. Szívnagyobbodást kapott a szíve kétszer akkorára nőtt mint egy normális emberé, és nem fért a melkasába az orvosi beavatkozás már későn jött sajnos.
A növit alkalmazni csakis folyamatos orvosi vizsgálatokkal együtt lehet!!!!!
Valaki ezt irta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!