Melyik az a horror film amiben egy kislány szelleme kísért?
Figyelt kérdés
Nagyon régen láttam egy filmet,annyi maradt meg belőle hogy egy férj elválik vagy ilyesmi és elköltözik egy házba ami tó,tenger közelében van,és az egyik jelenetben bárányok vagy mik leugranak a vízbe sorjában mert megkergülnek.Egy kislány szellemére is emlékszem.Ha vannak ötletek jöhetnek.2013. jún. 26. 00:59
1/8 anonim válasza:
ezt én is láttam de sehogy se jut eszembe a címE:ss
2/8 anonim válasza:
Talán a Tóparti kísértetek, de nem vagyok benne biztos.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos,nem az :(
2013. jún. 26. 15:11
4/8 A kérdező kommentje:
További ötletek ? :)
2013. jún. 26. 15:37
5/8 AnnaPetro válasza:
A kör hasonló csak ott lovak ölik meg magukat és a kislánynak nem a szelleme kísért.. bár nem hiszem hogy ez..
7/8 A kérdező kommentje:
Nem,azt láttam sokszor.Ez valami lájtos thirrel horror volt.tv-ben is sokszor leadták.
2013. jún. 27. 19:59
8/8 anonim válasza:
Az amit tv-ben láttál a Horrorra akadva 3. volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!