Van olyan név, ami úgymond "kísért" titeket?
Figyelt kérdés
Sok embernek van, hogy egy név végigkíséri az életét. Sok olyan embert ismer meg és mindegyikhez fűzi valami. Nektek van ilyen? Ha igen, akkor melyik ez a név?2013. ápr. 28. 16:42
1/6 anonim válasza:
Zsíros B.Ödön, Rézműves Nikolasz. ezek
4/6 anonim válasza:
Nekem nem konkrét név, hanem egy betű konkrétan az "E" betűs női nevek "kísértenek".
Pontosabban:
egyik volt legjobb barátnőm Edina volt
a másik két barátnőm Edit és Erika
kisfiam barátjának anyukája Enikő
sógornőm Emese.
Sokan tűnődöm ezen.
És neked kedves kérdező?:)
5/6 anonim válasza:
hát nekem nem egy név misztikám volt.
Ahányszor megtetszett egy pasi ez kb 4-5 mindig láttam valahol a nevét. Még a tankönyvi feladatok is matematikában a srác nevét tartalmazták. XD
De amióta van párom több mint egy éve azóta nem találkoztam nagyon ilyennel még az ő nevével is ritkán.
Azonban mostanság térségek tűnnek fel. Csomóan afelé laknak vagy arra van a rendezvény XD
6/6 A kérdező kommentje:
Engem a Zoltánok és a Kristófok kísértenek. :)
2013. ápr. 28. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!