Miért piszkálnak egyes emberek? Hogyan tudnám, úgymond elkerülni, elhárítani őket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezd kicst bosszantni, hogy néha, sőt sokszor beszólogatnak emberek, csúnyákat mondanak rám. :( Persze többségben jófejek mind, de mindig van kivétel és tudom, hogy lesz is az életben, nagyobb koromban is. Igazából, csak az érdekelne, hogy hogyan lehet egy kicsit mégis kikerülni őket(nem szó szerint), vagy esetleg visszaszólni, csak az a baj, hogy kicsit " nyuszi" vagyok, ehhez...:( Azt sem nagyon értem, hogy miért kell bántani, mert akkor ha nem vagyok nekik szimpi, akkor ne szóljanak hozzám, vagy kezeljenek úgy mintha nem lennék ott, de mit ártottam én nekik? Ha valaki tud segíteni, előre is köszi!!! :)
Légyszi, ne írjatok csúnyákat, köszi!! :)
#piszkálás #hagynak
2013. jan. 14. 19:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!