Nagyon rosszul érzem magam a suliba, nincsenek barátaim állandóan piszkálnak ezért tanulni se tudok. Hogyan lehetek magán tanuló? Az igaz ha magán tanuló leszek az drága? Hogyan tudnám megy győzni a szüleim hogy lehessek magán tanuló?
Figyelt kérdés
légyszi értelmes válaszokat,előre is köszi.és légyszi minden infot irjatok le a magán tanulóságról amit tudtok. (:2012. okt. 16. 08:13
1/5 gelazso válasza:
bocsi ,de miért kell a tanuláshoz barát?
2/5 A kérdező kommentje:
nem kell,csak annyira nyomaszt ez az egész hogy már semmire nem tudok koncentrálni.És amúgy légyszi válaszoljatok. (: köszi
2012. okt. 16. 08:16
3/5 anonim válasza:
én is sokat szomorkodok mert nincsenek barátaim a suliból,nincs kivel beszélgetnem,de nem piszkálnak vagy ilyesmi.csak ma nagyon kiborultam itthon mert suliba hallottam h a hátam mögött ki nevettek.amit lehet hogy csak túlreagáltam.a szünetekbe érzem magam a legsza'rabbul. De emiatt nem akarok magántanuló lenni. Amúgy szerintem kell valami kérelem hogy magántanuló lehess, meg kell vizsgáznod is asszem
4/5 anonim válasza:
nkem a gyermekjólétihez keelet bemenni anyával papirokat aláírni és az igazgatónak is bele kellet mennie meg kell egy jo ok! ez nm hiszem h elég de ki tudja. ja és ingyenes
5/5 anonim válasza:
szia ez a magantanulas nagyon nehez szerintem bar nekem teljesen mas a tortenetem en angliaban elek es itt jarok iskolaban:( nem szeretem de ez most mindeggy en is magan tanulo akartam lenni mert nem akartam itt iskolaba jarni es nekem csak annyi volt hogy anyukam bement a suliba es megmondta hogy kikoltozunk angliaba es hogy lehetek-e magantanulo. es ennyi meg felevkor meg ev vegen vizsgazni kell en kihoztam a magyar konyveim dde semmit nem tanulok belole mert tanar nelkul nehez szerintem de van ilyen magantanar csak azt meg fizetni kell szal szerintem egyszerubb ha iskolaba jarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!