A váll-láb párosításnál milyen gyakorlatokat kell lábra csinálni?
Ha az egész lábadat egy napon edzed meg, az valóban durva. Mellette már nem lehet rendesen nagy izomcsoportot megedzeni. Hasazz mellé, vagy dobd szét két napba a lábat.
Hát mellé ki-ki bicepszet, ki tricepszet szokott rakni.
3 napban edzel, nem 4-ben?
Most csak háromban: hát-váll
mell-kar
láb
has persze mindegyik végén. Csak szeretném variálni, hogy egyik héten így lenne, de mondjuk másik héten meg a vállat raknám össze a lábbal. Azért gondoltam, hogy a háthoz így mehetne a könnyebbik láb: hajlító, feszítő, külső-belső comb, esetleg a merevlábas felhúzás, a tömegelő gyakorlatok meg mennének a vállhoz.
A kar mellel is sok tud ám lenni. A mellel vagy csak a bicepszet vagy csak a tricepszet szokták még edzeni.
Mondok még egy tippet: elég heti 2 has, az egyik edzésből vedd le nyugodtan, máris fölszabadul egy kis idő.
Tömegelő gyakorlatok nincsenek, a súlyzós edzések között nincs különbség tömegelés és szálkásítás alatt. Az étrendben van, és az aerob edzés mennyiségében.
Én a lábat teljesen külön edzem mindentől és akkor durván.
Igaz, hogy én 4 naposban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!