A KÖKIben a Fitness Pont még létezik?
Köki terminál :DDDD
Nem tudom,hogy anno a fröccsös csövesekkel,vagy most vv krisztoforóval(és társaival) igényesebb.
Értem!
Nekem semmi bajom a céggel,számomra nem tolakodók a reklámok. Tisztában vagyok vele,hogy (főleg árban) van jobb is.
DE: egyedülálló módon "foglalkoznak" az emberrel. Sok a nyereményjáték,rendkívül széles a termékskála,szép a doboz..stb. Minőség hatását kelti az egész cég.
Nyilván MINDEN megmozdulásuk profit és reklám orientált,de ilyen az élet. Nem f.káznak más cégeket-viszont minden cég halál irigy módon f.kázza őket.
Van pl. az mhn-es fehérje. Szép és jó,biztos ingyen dolgoznak a cégnél az emberek,hogy ilyen magas fehérjetartalom mellett lent tudják tartani az árakat.
Mondjuk azt a "vödröt" a kutya elé nem tenném,olyan igénytelen csomagolást régen láttam.
Néhány scitec terméket használok csak,de szerintem semmi gond a céggel.
Fehérjét pl. whey c6-ot iszom,bb-boltos cuccokat próbálgatom,tehát nem vagyok scitec b..i.
Csak nem értem a sok támadást amit kapnak.
Szép a doboza :DD
Azért ismerek én olyan - nem kicsi - céget, ahol ennél jóval több akció van, több termék van. De lehet a doboz nem ennyire szép :D
Az meg, hogy nem fikáznak más cégeket... háát... lehet szó szerint nem, de nagyon kiérződik belőlük a bezzeg mi-hozzáállás, és hogy ami nem scitec az nem lehet jó.
Kedves második válaszoló!
Tudomásom szerint nem a bevásárlóközpont igényességéről kérdeztem, hanem hogy van-e ott egy bizonyos üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!