180-62 kg 3hete edzek tudom 120 gram fehérjét kell ennem 1 nap 120 gramot megeszem 1 szere vagy max2-szere hény szor egyek 1 nap?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 01:09
11/25 A kérdező kommentje:
jójó már elhiszem és hanyadik héten látszot a fejlődés?
2013. júl. 23. 13:46
12/25 anonim válasza:
Okés, nekem kb 2 hónap alatt már látszódott, elég jól haladtam, pedig akkoriban még nem figyeltünk annyira a kajára. Edzés után ettem fehérjét azért, Sportrobinak hívták, marha sz@rul oldódott, de akkor még ez volt.
13/25 A kérdező kommentje:
nemigaz mert már akoris voltak fehérje porok tömegnövelők minden volt tudom. ugy könyu volt....
2013. júl. 23. 14:09
14/25 anonim válasza:
Montez arra gondolt, hogy akkoriban olyan volt a "protein" mint a hányadék..rosszúl óldódott,ízetlen stb...Most ahoz képest a legtöbb díszb*zinak az a legnagyobb baja, hogy tudatlan és oltogatja azt akinek majdnemhogy 30év munka van benne..Teljesen igazad van.Csináld akkor egyedül és ne kérdezz itt, ha nem tudod elfogadni a segítséget
15/25 A kérdező kommentje:
elfogadom csak nem hiszem el aszt hogy regen nem volt fehérje vagyis ugy mind most meg hogy nem volt jó izu ugy halotam regeben voltak a legfinobabak és a leg gyorsabb oldok. és gyorsaban hatot ezel igy konyu volt
2013. júl. 23. 14:27
16/25 anonim válasza:
Volt sportrobi és kész. Nem volt 1985-ben más hazai cucc. Méredrágán lehetett venni még weider proteint, de az pl nem volt vidéken. Később bejött a hazai delta protein, azt ittuk. Nekem elhiheted, én éltem akkor, nem te. De tudod mit, nem érdekel most már, hogy mit hiszel, én segíteni akartam, te meg csak kötözködni akarsz. Jó edzést, szevasz.
17/25 A kérdező kommentje:
jójó bocsánat télleg kötözködtem és köszönöm is a sok segitséget és még kérdeznék valamit szerinted is bekel osztani a fehérjémet pl napi 6 étkezés akkor oszzak-be 120 gramot 6-étkezésre?
2013. júl. 23. 14:48
18/25 anonim válasza:
Úgy, hogy eszel napi 5-ször 100g húst, ez kb annyi fehérje és megy mellé étkezésenként 80g rizs + 100g zöldség.
19/25 anonim válasza:
Vagy ha pl megeszel 5 tojást az kb 30g fehérje, szóval így tudsz számolni.
20/25 A kérdező kommentje:
szerinted hogy ha nem szedek semi féle tömegnövelőt lesz eredmény és szerinted hogy gyorsab tömegnövelővel vagy anélküll kb1 honapban hány kg johet fel ? csak ugy siman
2013. júl. 23. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!