Hogyan jöjjek formába?
Figyelt kérdés
nyár végére szeretnék kicsit lefogyni, és izmosodni. a karom és a lábam kicsit izmos, viszont 70 kiló vagyok, a hasam és a derekam hájas. 13/f
kezdő parkour lenne a cél, hogy jobban menjen meg hogy ne legyek ilyen hájas
2013. júl. 16. 02:16
1/2 anonim válasza:
Fogyni és izomtömeget is egyszerre nem igazán tudsz..ilyen fiatalon még egyedül ne számolgasd a kajád..azt tanácsolom, hogy üljetek le anyuddal és csináljatok, vagy keressetek egy neked megfelelő diétás étrendet..biztos vagyok benne, hogy a szüleid segítenek majd..a bodybuilder.hu-n rengeteg útmutatást és diétás étrendet találhattok..ha elérted a kellő célt a fogyásban, akkor érezhetően jobbak lesznek az ugrásaid például meg gyorsabb is leszel..a diéta alatt[meg persze máskor is] mozogj sokat, fuss, csinálj felüléseket, biciklizz..sok sikert hozzá:) ha még van kérdésed szólj nyugodtan:D
2/2 A kérdező kommentje:
hát pont a diéta meg az étkezés érdekel a legkevésbé, csak kicsit szeretnék erősebb lenni, napi szinten edzeni, de nem tudom hogy miből mennyit csináljak, pl hány felülés meg ilyesmi
2013. júl. 16. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!