Milyen tünetei lehetnek a túledzettségnek, vagyos ebben az esetben fenn áll a túledzettség veszelye? Lejjebb
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy lehet e hogy tuledzett leszek egyenlore meg nem volt izomlazam es meg a gyakorlatok nem is olan kemenyek de heti 6 szor 40 percet csinalom a fegyencedzéssel meg nem jelentkezett izomlaz de felek h nem lesz e valami bajom. Kerlek segitsek.2013. júl. 15. 15:26
1/8 Villácska válasza:
Attól függ heti 6 szor mit csinálsz ha csak húzódzkodsz akkor igen. De hogyha egy nap láb egy nap has akkor nem. De inkább legyen heti 4 de akkor 2 izomcsoportot mozgass meg.
Szerintem hülyeség a fegyencedzés.
2/8 anonim válasza:
Fegyencedzés nem hülyeség! Az tény, hogy nem mindenkinek jön be. Nagy izmaid sose lesznek fegyencedzéstől, viszont megnézem, hogy melyik kondis tud egy kézzel húzódzkodni :)
3/8 Szergej55 válasza:
Nekem egyszer súlyzós túledzés után az izomzatom egy része másfél hétre leépült, nem kívánom senkinek, óvatosak legyetek! :)
4/8 A kérdező kommentje:
De amit en csinalok azzal bekovetkezhet
2013. júl. 15. 16:32
5/8 A kérdező kommentje:
Soha nem hajtom túl magam
2013. júl. 15. 16:32
6/8 anonim válasza:
Túledzés nem valószínű, inkább valamilyen helyi túlterhelés, sérülés fordulhat így elő.
7/8 Villácska válasza:
Első vagyok. Nem vagyok kondis se fegyences, fegyenc alatt az egész edzéstervet értettem. Önsúlyos edzést csinálok főleg húzódzkodást és barátait :D Amúgy arra meg hogy egy kondis hogyan csinál meg egykezes kézenállást csak annyit tudok mondani hogy nemtudom egy fegyences mikor nyomna ki 130 kilót szériákban. :D Amúgy az egykezes kézenállás az inkább teknika kérdése.
8/8 anonim válasza:
7. Nem tudom ki beszélt kézenállásról, szerintem olvasd el mégegyszer a kommentemet :) Nyilván mindenki abban jó amit gyakorol, ha én súlyzózok, akkor súlyokkal leszek jobb, ha saját testsúlyozok akkor azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!