Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túledzettség lehet?

Túledzettség lehet?

Figyelt kérdés

No, teljesen levert ma a víz. Azok az emberek akikről én szedtem le a rudat még két éve, most erősebbek nálam ?

Ráadásul én nem, hogy nem erősödöm, de gyengülök újfent.

Közel másfél éve a mellem, a felkarom, a combfeszítőm egyáltalán nem fejlődik. (Mármint erő szinten) Mindig bukásig edzek és olykor még pluszban erőltetett ismétléseket is végzek vagy vetkőzős sorozatokat...

Az étrendem rendben van. Zabálok, mint egy disznó, ektomorfként úgy sem látszik (napi 5*, csirke-rizs kombó, zöldség, egyéb kiegek, mennek, sőt még csalok is mert a durumtészta nem fini, viszont a tésztát és a leveseket szertem). Viszont így is, magas ch-s étrendkieg nélkül egy deka nem megy fel rám már hosszú-hosszú ideje.

Na de ez a mai feltette a pontot az i-re. Hihetetlen. Az edzés intenzitás nulla. Nem hogy az enyémhez, az átlaghoz képest is. ÉS mégis erősebbek lettek nálam? Hát ez mi? Ennyi? A genetikám eddig bírta naturálként?

Azon gondolkoztam ma, hogy lehet nekem is így 4-5 perceket kéne pihennem egy-egy sorozat előtt? Vagy mi? Beoltom a pultos lányokat annyi idő alatt aztán visszamegyek belerángatok párat a súlyokba és majd növök az önbizalomtól? Hm.

Most az egy dolog, hogy valszeg doppingolnak. Még csak-csak lenyelem. Bár már nem vigasztal, hogy hamarabb megy tönkre a szervezetük, mint azoké akik nem, mert 14 hónap alatt két brutális autóbalesetem volt, szóval haha:D Na ebbe nem megyek bele.

De a lényeg. Lehet sok ez a 20-24 sorozat mondjuk mellre?

Heti 1* edzem minden izmot, így 4* néha 5* járok. Nincs fix edzéstervem, ott találom ki mit fogok tolni, bár nagyjából mindig hasonló, csak a sorrend változik.

Mégis igaz lenne, hogy a kevesebb néha több?

De félek, hogy túlságosan hozzászoktattam már magam ehhez, hogy bukásig mindent és roppant sokszor.

A motivációval nincs probléma, mert mindig arrogánsan megyek oda, hogy na majd most új egyéni csúcsot állítok, aztán mi történik? Semmi. Sokkot kapok, hogy már megint sz*r van a palacsintámban.

Pihenjek két hetet? Vagy felejtsem el a bukásig való edzést meg a rengeteg sorozatszámokat?

2013. márc. 17. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem volt h ferdenyomás meg húzódzkodás volt az edzés 5 sorozattal

de be is durrantam, és nőttem is

sztem genetika meg étkezés, a karomat 20éve egy gyakorlattal edzem scott pad és már 15 éve karistolja az 50et

2013. márc. 17. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!