Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túledzettség esetén a súlycsök...

Túledzettség esetén a súlycsökkenést hogyan lehet leállítani?

Figyelt kérdés
sajnos sikerült a túledzés hibájába esnem pedig próbáltam elkerülni,kb 4 hete vettem észre hogy hiába jó a kajám mégis vesztek a súlyomból azonnal abba is hagytam az edzést kb 2 hete pihenek de a súlyom még mindig csökken,nem vagyok beteg és kaja is olyan mint mikor tömegnövelnék
2013. jún. 8. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Állj neki mostmár edzeni, 2 hét pihenő elég !

Ha ezután is fogyni fogsz, akkor nézesd meg a pajzsmirigyed.

2013. jún. 8. 20:57
 2/12 *Glissade* ***** válasza:
Szerintem meg nem jó a kajád:)
2013. jún. 8. 22:36
 3/12 A kérdező kommentje:
biztos hogy jó :D
2013. jún. 8. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Írd akkor le, hogy mit tartalmaz a napi étrended (mindennel eggyütt, értem ezalatt pl. Víz.).

Akár üzenetbe is küldheted.

2013. jún. 8. 22:56
 5/12 *Glissade* ***** válasza:

Elhiszem... de akkor legalább arra adj magyarázatot, hogy miből gondolod, hogy túledzettél?:)

Valami itt nagyon nem stimmel...

2013. jún. 8. 23:43
 6/12 A kérdező kommentje:
pl. csökken a súlyom,a teljesítményem is,egyáltalán nem volt kedvem edzeni :D most már van de majd meglátom mi lesz
2013. jún. 9. 10:34
 7/12 Linkoln ***** válasza:

Ha nagyon komolyan edzel, sjanos könnyen megeshet hogy túledzed magad, vagy legalább surolod a határokat.

Ilyenkor elég ha visszalépsz az intenzitásból. Kisebb súlyok, nem túl kemény edzések, kb 2-3hétig. Ne hagyd teljesen abba.

Utánna, amikor már érzed az erőt, akkor mehet nagy súlyokkal, sőt, emeld a súlyokat.

2013. jún. 9. 10:49
 8/12 *Glissade* ***** válasza:
Én akkor sem hiszem, hogy túledzettél. A motiváció csökkentése, még nem feltétlenül jelent túledzést.
2013. jún. 9. 13:19
 9/12 A kérdező kommentje:
több mint 2 éve edzek a motivációmmal semmi baj mindig megvan a cél amit el akarok érni + még ennyi idő alatt megtanultam miből mennyit kell enni mennyi vitamin kell stb. egyedül arra nem jöttem rá hogy mennyit kellene edzenem a legjobb formához,most túlzásba estem ,és hidd el hogy amikor elkezdtem pihenni érzetem hogy nem vagyok a toppon :D szóval nem tudom mi más lehetne túledzettségen kívül.de nem baj most elkezdem megint az edzést ha továbbra sem nő a tömegem akkor felkeresek 1 orvost vagy egy profi testépítőt vagy edzőt :D
2013. jún. 9. 13:28
 10/12 *Glissade* ***** válasza:

Jó igy már más...:)

Nem vagyok előitéletes csak elég sok itt a Jani, aki három hónap; már szakértő módjára orvosolják a problémákat, majd csodálkoznak, ha bele buknak:)

Valóban nagyon nehéz úgy edzeni, hogy fejlődj is, és ne vidd tulzásba sem. Minimális a határ a kettő között. Próbàlj meg a testedre figyelni és ne az egód irányítson.

2013. jún. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!