Szerintetek így jó hogy így gyúrok?
Figyelt kérdés
egy nap gyúrás egy nap pihenés
és amikor gyúrok olyankor reggel este gyúrok
2013. júl. 15. 08:03
1/9 anonim válasza:
Csak ha teljesen különböző izmokat, de nem a legjobb. Minden nap más más izomcsoportot érdemes.
vádli, has akár mindennap.
mell, hát, comb, váll 72 óra pihenés.
bicepsz tricepsz 48 óra pihenés.
hétfő mell bicepsz
kedd váll láb
szerda hát tricepsz
csüt mell bicepsz
péntek váll láb hát tricepsz
hétvége pihenés
ez csak egy tipp
2/9 Osynho válasza:
Tészta függő. Egyes tésztafélék jobban kedvelik a reggeli gyúrást, de van amelyik csak naplemente után kel meg rendesen.
3/9 A kérdező kommentje:
és az jó hogy amikor gyúrok utánna a bicepszeim dupla akkorák
2013. júl. 15. 08:49
4/9 A kérdező kommentje:
hár egy hónapja gyúrok de még nem repedeztem ki miért?pedig amikor abba hagyom a gyúrást a bicepszemben hüvelykuly vastagságnyi ér van,meg az alkarjaimban is
2013. júl. 15. 08:53
5/9 Osynho válasza:
Az jó, ha dupla akkorák, de én úgy tudom, hogy a cérnametélt gyúrásakor 3x akkorák lesznek.
Repedezés eléréséhez meg javaslom, hogy erősen markold a gyúródeszka szélét!
6/9 MrHard válasza:
ha neked így jó, akkor csináld... mindenkinek máshogy reagál a szervezete! Én csak heti háromszor járok és így edzem az összes testrészt, de nekem ez bőven elég! Így is qva jól nézek ki :P
7/9 anonim válasza:
az első hülyeséget mond.
heti 1x eddz egy izomcsopit, kivéve a has, vádli, de azokat is csak 2-3x
8/9 anonim válasza:
azért nagyobb a bicód edzés után mert bedurran
9/9 anonim válasza:
Mik vannak ezen az oldalon. Édes istenem... Ész hol van 1. válaszoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!