Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Oto chili- vel helyettesithete...

Oto chili- vel helyettesithetem a hasazást?

Figyelt kérdés
Nem fogyni szeretnek csak a hatkimelobb verziojat megtalalni a hasazasnak.Tudom tovabb fejleszteni a hasizmaim ezzel a geppel,es konkretan miket edzek ha ezt hasznalom
2013. júl. 11. 01:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamennyit használ,de nem annyit mint a szeparát gyakorlatok.
2013. júl. 11. 07:30
 2/7 anonim ***** válasza:

a hatkimelobb verziojat megtalalni a hasazasnak

az max. 1000 forint. ennyibe kerül körülbelül egy callanetics óra, ahol az oktatót megkérdezheted hogyan végezz hátkímélő hasizom erősítést.

2013. júl. 11. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
ritka eset mikor 100%ban egyetértek tápival.
2013. júl. 11. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
sosem értem meg, hogyan dobhatnak ki emberek tízezreket egy egy ilyen agyon hypeolt saját testsúlyal mûködõ vacakért... az igazi agyhalált az otochili párjától, attól a 100.000 ft-s hájlötyögtetõtöl kapom, ami kb annyi, mintha centrifugára állítanád a mosógépet, aztán ráállnál...
2013. júl. 11. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Még a neve sem hasonlít semmi olyanra , ami a testmozgáshoz hasonlítana !

Oto chili - jézusmárja......

Ratyi termék !

2013. júl. 11. 10:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Felülések,lábfelhúzások is sajat testtömeges gyakorlatok.talan a fureszizmokat es oldalso izmokat erosito gepek azok amik nem sajat sullyal vegzendoek.Sehol a kornyeken nemtudom kiprobalni hogy megtapasztaljam vajon segitene meg erosebbe tenni a hasam,vagy mar piskota lenne.
2013. júl. 11. 12:05
 7/7 anonim válasza:

[link]

Itt elég sok infot megtalálsz, és az eredményt is láthatod.

2013. aug. 27. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!