Helyettesíthetem a csirkemellet ezekkel?
ha értenél bármennyire is a biológiához, dietetikához,és nem az innen onnan hallott gyúróstudománnyal vagánykodnál akkor nem írtad volna le az 1. választ.
De most komolyan szerinted létezik ilyen szuperkaja ami izmot épít a többi pedig nem mert egy nagy sz*r? 21 g fehérje állati forrásból az 21 g fehérje állati forrásból tök mindegy honnan van -.-
ez engedett arra következtetni hogy szellemi fogyatékkal élsz, viszont legközelebb ne próbálj okoskodni
a virslit nem erőltetnem, dugig van telített zsírsavakkal, + a franc tudja mi van benne...
sovány sertéshúst sem erőltetnem, de azért mehet, amúgy, én is unom a csirkemellet, de én inkább konyhatündérkedem vele, lehet találni rengeteg receptet, az egyik kedvencem:
1 étkezésre kiszámolt mennyiségű csirkemellet, zabpelyhet, vöröshagymát, fokhagymát, ételízesítőt vagy sót, beleteszem a darálóba a húst, ledarálom, majd a többi cuccal összeturmixolom, golyócskákat gyúrok belőle, megsütöm, és kész is a fasírt. finom is, benne is van minden, és mégsem natúr csirkemell és rizs...
Virslit nem nagyon erőltetném a helyedben,ha valamit el szeretnél érni....
Nyesett bőröket,kevés húst tartalmaz (abból a kevésből is minőségtelen...)
Csak nagyon ritkán menjen !
Sertés az mehet ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!