Hol találok színhús zacskós csirkemellet?
Nem kell ilyen sz@r panírozott kevés fehérjét, de sok cafat adalékanyagot tartalmazó cuccokat venni!
Vegyél rendes csirkemellet hentesnél, befűszerezed és megsütöd. Ennyi az egész és van tiszta fehérjéd.
Én CBA-ban 1kiló filét veszek 1200-ért.
De itt egy link: [link]
Tényleg nem jók ezek a zacskós mirelit cuccok. Még régebben amikor nem edzettem és ettem mindent ami jól esett én is kipróbáltam ezeket. Van, amelyikre ráírják, hogy 100% csirkemell, de annak sincs egyszerűen hús állaga, ilyen pépes vacak az egész, ha megsütöd olyan az állaga mint a virslinek. Tele vannak nyomja adalékanyagokkal, szójával esetenként. Nincs nagy bizalmam afelől, hogy teljes biológiai értékű fehérjét tartalmaznak.
Egyébként szubjektív biztos, de én 30 perc alatt megcsinálom a napi menüt mindig, nem macerás a mellfilé sem.
Hát akkor respekt mindenkinek aki magának ezt legyártja. Én heti 4x eddzem, ezeken a napokon 125 gramm gyorsrizs meg 200--250 gramm csirkemell amit megcsinálok, de míg a panírozottat csak berakom a légkeverésesbe és kész, addig a mellet, azt fel kell vágni, kikloffolni,megcsinálni a fűszerkeveréket, befűszerezni, állni hagyni majd csak ezután lehet megsütni. Ez persze így picsogásnak tűnik, hogy ezt nem lennék hajlandó megcsinálni magamnak, de ezt az év 365 napjában? Nagyon monoton, fárasztó. Mondom, hatalmas pacsi aki ezért nem nyavalyog és elkészíti magának, de én, ha valami panírozott előre elkészítettet ki lehetne váltani, szívesebben megtenném.
Ha bárkinek esetleg van valami ötlete erre, azt továbbra is szívesen fogadom és köszönöm a normális, hasznos válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!