Budapesten hol találok jó edzőtermet, ahová duciként is szívesen járhatok?
Figyelt kérdés
Szívesen járnék zumbázni, aerobicozni vagy egyéb mozgást végezni, de attól félek, hogy az ilyen helyeken "kinézik" a ducikat. Tényleg így vagy? Esetleg hol más a helyzet? A másik aggodalmam a ruházat, ugyanis az az elképzelésem, hogy ezeken a helyeken "elvárás" a csini, márkás ruházat, amit én nem nagyon engedhetek meg magamnak. Légyszi írjátok le a tapasztalataitokat! Köszönöm!2012. nov. 17. 11:07
1/3 anonim válasza:
Talán a sznob zumbafilek nézik ki valahol a gazdadgréten, de pl. ha konditerembe mész, ott még nem láttam olyat, hogy bárkire is rossz szemmel néztek volna.
2/3 anonim válasza:
ja, és én is kínai gatyában tolom, meg mikor melyik póló jut a kezembe, mert a normális kajára költöm az összes pénzem, arra meg nem marad, hogy még díszbe is öltözzek. :) te se vegyél ruhát, majd ha lesz eredménye a sportnak meg a diétának, akkor ajándékozd meg magad új utcai ruhákkal, az sokkal jobb. :) bárhova mehetsz, mindenhol vannak ducik, és szerintem tök jó, hogy legalább tesznek valamit végre az egészségükért. sokkal jobb, mint csipszet zabálni a tévé előtt. de még mielőtt bármibe is belekezdesz, olvasd el drugs bunny sárga kapszuláját, ott leírja (kicsit alpári stílusban, de azért a lényeg átjön), hogy hogyan is kéne lefogyni. 28/l
3/3 anonim válasza:
nézz le kettlebell edzésre.
nem járnak cicababák.
mezítláb a legsz@rabb gatyájában van a legtöbb ember.
sok a dagi.
3-4x annyi kalóriát eléget egy 50 perces edzés,mint a zumba 50 perce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!