Mellizom asszimmetria?
Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy asszimetrikus a két mellem ( de ez mint tudjuk kis mértékben elfogadható lenne ), csakhogy az én esetemben az egyiket szinte alig tudom megfeszíteni. Builderen olvastam az egykezes súlyzók használatát és sajnos így sem érzem az egyik mellem úgy ahogy a másikat. Tudtok erre valami jó praktikát vagy várjak vele és majd egyszer kialakul? Előre is köszönöm.2013. júl. 4. 12:30
1/7 anonim válasza:
Próbálj jobban koncentrálni, agy-izom kapcsolat nélkül veszett fejsze az egész. Semmiképp ne várj rá, hogy majd egyszer kialakul, mert ha nem tudod megedzeni, akkor egyre jobban le fog maradni.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, igyekszem csak arra az oldalra koncentrálni
2013. júl. 4. 12:48
3/7 anonim válasza:
Ne csak arra koncentrálj, mert akkor a másik lesz hátrányban. Gyakorold otthon a tudatos ráfeszítéseket, és előbb-utóbb ki fog alakulni edzés során is.
4/7 anonim válasza:
esetleg megpróbálhatnál az említett kézre magas ismétlésszámú edzést nyomatni, visszahozza az ember izomtudatát :)
5/7 Frontosa válasza:
Egykezesekkel nyomj magas ismétlésszámon egy darabig, amíg nem nem érzed a gyengébbik oldalt. Ha már elsajátítottad akkor mehetsz nagyobb súlyra és a gyengébbik oldalhoz igazítsd a terhelést, felzárkózik hamar.
Üdv,
6/7 Frontosa válasza:
Azaz akkora súlyt válassz amivel a gyengébbikkel megy 10-12 ismétlés, előfordulhat hogy a másik oldali izom még bírná, de ezzel egyelőre ne törődj.
Üdv,
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a segítő válaszokat :)
igyekszem ezek szerint cselekedni
2013. júl. 5. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!