Elég csak fekve nyomni és tárogatni mellre?
Mi a cél? Általában 4 gyakorlatot illik csinálni, hogy jól megdolgoztasd.
Negatív fekve nyomás, normál fekve nyomás, szabad súllyal, géppel, pull over áthúzás, tárogatás, keresztcsigás húzás, fekvőtámasz, összetolás ferdepadon ami váll is főként.
akár elég is lehet
én úgy csináltam hogy fekvenyomás,ferdepados fekvenyomás,tárogatás,ferdepados tárogatás
Így lemaradhat a felső mellizom.
Valami ferdepados is kéne.
legjobb(nekem)
fekvenyomás
45 fokos
tárogatás
pullóver
Mi általában a következőt szoktuk:
-fekve nyomás rúddal
-fekve nyomás 30 fokos padon (kézi súllyal vagy rúddal)
-tárogatás (szabad súllyal/ gépen/ csigán/ ferde padon)
-tolódzkodás
Általában 3 sorozat mindenből, és másra már nincs is nagyon szükség, néha mi is betesszük az áthúzást, de 4 gyakorlatnál nem csinálunk többet.
Egyetértek, nálam is 4 gyakorlatos a mell.
Fekvenyomás, tárogatás, pozitívon kézisúllyal és csigás keresztezés.
Hetente váltogatom a sorrendet is és teszek be áthúzást.
Elég, mivel ez a két alapgyakorlat. A keresztcsigát meg a hasonló marhaságokat el kell felejteni!
Először nyomj fekve rúddal vízszintes padon, majd nyomj fekve 30fokig döntött padon kézisúlyzókkal, majd jöhet a tárogatás vízszintes padon.
A következő alkalommal; 30fokig döntött padon nyomás rúddal, vízsszintes padon nyomás kézisúlyzókkal, majd tárogatás 30fokig döntött padon.
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!