Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők nektek mennyi a...

Testépítők nektek mennyi a BMI-tek?

Figyelt kérdés
Testömegindexetek?
2013. júl. 1. 22:43
 1/7 poiu ***** válasza:
Pont a testépítőknél érdektelen a BMI :-) Inkább testzsír%.
2013. júl. 1. 23:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért válaszolnátok, ha megkérhetem ?
2013. júl. 1. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:

de miért csak náluk érdektelen? értem én, hogy az izom erősebb, én soha nem jártam ennyit sportolni rendszeresen mint most (ok, az edzőtermet hanyagoltam, mióta jó idő van, és világos, de télen mentem sokszor, most helyette bicaj, meg heti két fitnesz óra.) na, szóval,mostanában, hogy rengeteget sportolok, a mérleg egyre többet mutat, ergo a bmi is megy felfele. holott nem igazán van rajtam felesleg (van, de nem sok, csak pocak, derékon kicsit).

de miért csak náluk nem számít, más sporttól is izmosodik az ember.

2013. júl. 1. 23:50
 4/7 *Glissade* ***** válasza:

Utolsó ne hisztiz:)

Képes vagy más sporttal annyi izmot magadra szedni, hogy a BMI alapján elhízott legyél?

2013. júl. 1. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Jelentősen izmosodni legfeljebb erőemeléstől és fegyenctől lehet, de azoktól sem annyira.

Amúgy KÖZEL SEM vagyok testépítő, gizda ekto vagyok, azt hiszem legutóbb 19 körül volt. :D

2013. júl. 2. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy tudok-e annyit magamra szedni, hogy elhízott legyek a BMI alapján, de nem is ez volt a kérdés...
2013. júl. 2. 19:21
 7/7 poiu ***** válasza:

Sergio Oliva 2 centivel volt alacsonyabb nálam, és 36 kilóval nehezebb.

[link]

Nekem van egy kis pocakom, neki nincs :-)

2013. júl. 3. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!