Testépítők, elmondanátok, hogy szerintetek miért jó az "extrém" testépítés, és szerintetek miért néz ki jól egy testépítő? Főleg a nőkre vagyok kíváncsi.
Szerintem ezen a fórumon nincsenek extrém testépítők.
De azért várjuk ki a végét:)
Ha nem ír senki a megkérdezettek célszemélyeként, akkor majd válaszolok rá én:)
Azt kell leszögezni, és megértenie végre mindenkinek, hogy ez nem arról szól, hogy az ember másoknak akarjon tetszeni. A színpadon nem szépségverseny van. Nem is átlagemberek pontoznak sms beküldéssel. Tehát, hogy az átlagember szerint ők dekoratívak-e vagy sem, teljesen irreleváns, senkit nem érdekel. Ezért nem értem azokat se, akik ha felmerül egy ilyen kép, mániákusan írják, hogy "ez már sok", "nem szép", "nem nőies" és a többi.
Ez sport. Ez az izomzat fejlettségéről és arányairól szól. Persze van, akinek tetszik, de még ez is irreleváns. A világ egy olyan hely, hogy minden létezik, annyian vagyunk. Minden skála minden végpontjához közel vannak előfordulások. Az egyik példa a sok közül az extrém izomzat. Hogy az egyénnek miért pont ez jön be, nem tudom, így járt, ilyennek született, hogy így gondolja. De az összképet nézve belefér a statisztikába, hiszen minél extrémebb, annál kevesebb van belőle. Gauss-görbe, ugyebár. Ugyanezeket a kérdéseket fel lehetne tenni minden egyes témakör extrémebb képviselőinek. Mert sok van ám.
Pontozzatok le, hajrá, de a testépítés szépségverseny, a méretek, arányok egy szépségversenyen vannak díjazva. Sport volt régen, amikor még a pózolás mellett kellett egy-két gyakorlatot is végrehajtani(fekvenyomás pl. ilyen).
Viszont sok testépítő sportol, úgy értve, hogy azért aki nem csak a tükörnek meg a csajoknak edz, azok bizony ott vannak erőemelő versenyeken és teljesítenek. Nyilván, nem szálkásítás alatt, de azért illik megmutatni hogy van erő is a méret mellett.
Nem tudhatom, mi hajtja a profi testépítőket, mint ahogy azt sem tudom, mi hajtja a profi maratonizókat. Nem szeretnék úgy kinézni, mint egy profi testépítő, vagy úgy, mint egy hosszútávfutó.
Azt tudom, hogy súlyzózni és futni jó érzés, jobban vagyok tőle és igen, a tükör is számít, nem mindegy, hogy ki néz vissza belőle, egy hájpacni, vagy egy izmos, normális ember.
#2: én sem mondtam, hogy szépségverseny, hanem hogy "verseny". Nem vonom kétségbe, hogy sport.
gondolom te voltál #3 is. Szóval szerintem sok mindentől lehet jelleme valakinek, is akkor is lehet egészségesen táplálkozni, ha nem vagy testépítő. (nem is beszélve a táplálékkiegészítők egészségességének kérdéséről, amit valljuk be, rengeteg testépítő használ).
#5: igen, tudom, hogy nem az átlagembernek akarnak tetszeni. Ezért kérdeztem, hogy a testépítőknek mi a vonzó benne.
Táplálékkiegészítők egészségességének kérdése? Ugye a minden más étel egészségességének kérdése is megvan benned?
Az meg, hogy az egyes embereknek mi benne a vonzó, írtam, hogy nem tudom, de szerintem nem is igazán lehet elmagyarázni. Az egyik ember miért lesz hardcore rockrajongó, míg a másik techno? Az egyiknek miért tetszik a kék szín, a másiknak meg a zöld? Az ízlés már-már axiómaszerű fogalom, nem lehet elmagyarázni a másiknak, mert akkor nem ízlés lenne, hanem döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!