Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olvastam, hogy vaterán nem...

Olvastam, hogy vaterán nem érdemes fehérjét venni. Sajnos már későn mert rendeltem 1 kg-ot. Szóval bajom nem lesz tőle, ha szedem? Illetve minden fehérje szar amit vaterán árulnak?

Figyelt kérdés
Erről lenne szó: [link]

2013. júl. 1. 22:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az állagán lehet érezni valamit. Ha magában megkóstolod a tejsavót, az nagyjából szépen feloldódik a szádban. Ha ez az amire gondolok, akkor csomós lesz. Így tudom, de erre nem vennék mérget.
2013. júl. 1. 23:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Pont fordítva olvastam, a sima savópor olvad el a szájban, míg a tejsavó koncentrátum kicsit szemcsés. Szerintem így lehet, mert a BioTechemen is lehet érezni, hogy szemcsés.
2013. júl. 1. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Az fura. Az előbb direkt leteszteltem a 100% whey gold standard fehérjét. Egy ujjbegynyi proteinnel és úgy olvadt el mint az álom.

De egyed, ha ennyire ha akarod.

2013. júl. 1. 23:39
 14/15 *Glissade* ***** válasza:

Haza fogja vágni az étrendedet!

Ha nincs étrended, akkor nem kell aggódnod... de akkor minek neked fehérje?

A semmiből nem lesz izom:)

2013. júl. 2. 00:17
 15/15 tap bela ***** válasza:
Szerinted whey izolátumot 3.500Ft-ért lehet vásárolni?!?!
2013. júl. 2. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!